کد خبر:۲۹۳۸۰۵
همسر شهید علیمحمدی در دانشگاه تهران:

مسعود برای هر جایی که لازمه انقلاب بود حضور داشت/ باید با وحدت کلمه از مشکلات عبور کنیم

همسر شهید علیمحمدی گفت: مسعود برای انقلاب در هر جایی که لازم بود حضور داشت و از علمش در این مسیر استفاده می‌کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، یادواره شهید علیمحمدی عصر امروز با حضور همسر شهید علی‌محمدی دانشکده فیزیک دانشگاه تهران گزار شد.
 
در این مراسم همسر شهید علیمحمدی با بیان اینکه وقتی وارد این دانشکده شدم انگار به خانه خودم آمدم؛ زیرا مسعود این جا را خیلی دوست داشت، گفت: شهید علیمحمدی در 12 بهمن 57 هنگام ورود امام خمینی (ره) به ایران جزو زنجیره‌ حفاظتی بود که جلوی امام قرار می‌گرفت و در حلقه اول قرار داشت، اما آن قدر جمعیت حاضر در  بهشت زهرا (س) زیاد بود که شهید می گفت، کار محافظت از دست ما خارج شد و من به دلیل زیادی جمعیت نتوانستم امام را ببینم و تا تهران پیاده آمدم، به گونه‌ای که تمام کف پایم تاول زد؛ البته مراسم ارتحال حضرت امام در بهشت زهرا نیز همین گونه بود.
 
وی ادامه داد: در یکی از اعتصابات قبل از انقلاب گارد شاهنشاهی مسعود را دستگیر می‌کند و شش ساعت در زندان شلاق می زند که وی می‌گفت، به شوخی تا مدت‌ها برای دوستانم قیافه می گرفتم که من زندانی سیاسی بودم.
 
همسر شهید علیمحمدی در ادامه ابراز داشت: از زمان ازدواج تا سال شهادت وی هر سال در مراسم راهپیمایی 22 بهمن شرکت می‌کردم، اما یک سال به دلیل ناراحتی با او نرفتم، پس از بازگشت از مراسم به من گفت خیلی اشتباه کردی که با من نیامدی؛ زیرا انقلاب مال من و تو است و برای آن زحمت کشیده‌ایم و خون داده‌ایم و نباید بگذاریم به راحتی آسیب ببیند.
 
وی در ادامه افزود: او معتقد بود رابطه استاد و دانشجو رابطه متقابل است و اگر دانشجو درس نخواند استاد نیز نمی‌تواند خوب درس بدهد و این اعتقاد را از ابتدا داشت؛ همچنین می‌گفت جنگ باعث شد ملت روی پای خودش بایستد و چیزهایی که مملکت نیاز دارد با تلاش خود بدست آورد؛ همسرم پس از سال 65 که دانشجوی کارشناسی ارشد بود، شروع به فعالیت کرد.
 
همسر شهید علیمحمدی خاطرنشان کرد: اکنون وقتی وضعیت مردم سوریه را می‌بینیم باید درس عبرت بگیریم که چرا اکنون به اینجا رسیده‌اند. شهید همیشه نگران اختلاف میان مسلمانان بود و می‌گفت ما انقلاب کردیم که با یکدیگر صحبت کنیم تا به نتیجه برسیم. مسعود برای انقلاب در هر جایی که لازم بود حضور داشت و از علمش استفاده می‌کرد و زکات دانشش را پرداخت می‌نمود و در این زمینه به بسیاری از اقوام و همسایگان مشاوره تحصیلی می‌داد.
 
وی در ادامه گفت: در راهپیمایی 22 بهمن امسال مردم ایران و نیز تمام جناح‌ها و گروه‌ها با حضور خود قدرت‌شان را به غرب و آمریکا نشان دادند، پس بیایید دست به دست یکدیگر بدهیم و با کمک به هم و دولت، با همراهی و وحدت کلمه که امام همیشه آن را بیان می‌کرد، از مشکلات عبور کنیم.
 
همسر شهید علیمحمدی در پایان با بیان اینکه اگر دشمنان به ما غلبه نکردند و با وجود همه تحریم‌ها و ترورها نتوانستند به مملکت ضربه بزنند به خاطر وحدت مردم بود، ابراز داشت: باید در صحنه حضور داشته باشیم و هر کجا لازم است، بایستیم و از خون شهدا حمایت کنیم و اجازه ندهیم آمریکا و اسرائیل و غرب کوچکترین خدشه‌ای به انقلاب اسلامی وارد کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهران
-
۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۰
با تشکر از خانواده شهدا
1
0
رضا
-
۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۵
باسلام واقعا خانواده شهداي ما نمونه هستند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار