کد خبر:۲۹۳۹۴۴
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای سفر به ایران شرایط تعیین کرد!

شرط محمود‌عباس برای اعتدالیون

من به مقامات جمهوری اسلامی ایران گفتم که هرگز با هیچ طرفی رابطه‌ای برقرار نمی‌کنیم که به منافع ما در کشورهای حاشیه خلیج [فارس] ضربه بزند. ما منافعی برای خود داریم و بر این اساس درصدد گسترش روابط و مناسبات دوجانبه خود با ایران در رابطه با اهداف خود مبنی بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی هستیم.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ در ایران درحالی که افکار عمومی همچنان نگران 5 سرباز گروگان گرفته شده ایرانی در شرق کشور هستند و تروریست‌های جیش‌العدل برای آزادی گروگان‌ها شرط گذاشته‌اند، خبر رسیده محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هم برای سفر به ایران پیش‌شرط تعیین کرده است! این را جبریل رجوب یکی از اعضای کمیته مرکزی جنبش فتح گفت. او که به تازگی به ایران آمده بود گویا این پیش‌شرط محمود عباس را به وزارت امور خارجه ایران هم اطلاع داده است. پیش‌شرطی که می‌گوید ایران باید ابتدا کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 را به رسمیت بشناسد تا بتواند میزبان محمود عباس باشد.

 

این پیش‌شرط محمود عباس است، همان کسی که سال گذشته برای شرکت در اجلاس عد‌م تعهد به ایران آمده بود. اینک اما او برای حضور در ایران پیش‌شرط دارد و این شرط را نیز به دولت ایران اعلام کرده است. جبریل رجوب که با برنامه «دائره‌الحدث» شبکه فلسطین وابسته به تشکیلات خودگردان مصاحبه می‌کرد، پیرامون سفرش به تهران به عنوان فرستاده ویژه محمود عباس، تاکید کرد: «من به مقامات جمهوری اسلامی ایران گفتم که هرگز با هیچ طرفی رابطه‌ای برقرار نمی‌کنیم که به منافع ما در کشورهای حاشیه خلیج [فارس] ضربه بزند. ما منافعی برای خود داریم و بر این اساس درصدد گسترش روابط و مناسبات دوجانبه خود با ایران در رابطه با اهداف خود مبنی بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی هستیم.

 

روابط ما با همه کشورها یکسان است اما با این وجود مناسبات‌مان با برخی کشورهای عربی در اولویت قرار دارد».وی ضمن اشاره به اخبار منتشر شده در روزنامه «القدس» تصریح کرد: امیدواریم اسم قدس اینگونه سخیف مورد اهانت قرار نگیرد. ما سعی در گسترش روابط دوجانبه خود با ایران به عنوان یکی از قدرت‌های اصلی منطقه و جهان داریم بویژه در شرایطی که ایران نیز منافع منطقه‌ای را مورد احترام قرار دهد و این گسترش روابط به هیچ وجه نباید موجب نگرانی همپیمانان ما در کشورهای حاشیه خلیج [فارس] یا اروپا شود. عضو کمیته مرکزی جنبش فتح اظهار داشت: «سفر من به ایران بی‌هدف نبود، بلکه ما در پی تشریح برنامه‌ها و پروژه‌های خود برای ایرانی‌ها بودیم». به گزارش ایسنا، جبریل رجوب درباره سفر محمود عباس به ایران نیز تصریح کرد: سفر ابومازن به ایران امکان‌پذیر است اما این سفر منوط به این است که ایران کشور فلسطین (در مرزهای اشغالی 1967) را به رسمیت بشناسد. وی اشاره کرد: ایران درباره راه‌حل 2 کشور ملاحظاتی دارد و من از آنها خواستم مواضع خود را ارتقا بخشند و دولت فلسطین در مرزهای 1967 طبق قوانین بین‌المللی را به رسمیت بشناسند.

 

ظریف امیدوارشان کرد

 

براساس اظهارات رجوب، صحبت‌های ظریف برای آنها امیدوارکننده بوده است. رجوب اظهار داشت: وزیر امور خارجه ایران نیز گفته که ما از حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت و انتخاب رهبران خود حمایت می‌کنیم. وی گفت: سخنان ظریف درباره فتح و شخص ابومازن بسیار مثبت و سازنده بوده است.
 

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار