دشمن می‌خواهد افراد جدید وارد فعالیت‌های هسته‌ای نشوند
کد خبر:۲۹۴۰۹۸
فریدون عباسی در دانشگاه علم و فرهنگ:

دشمن می‌خواهد افراد جدید وارد فعالیت‌های هسته‌ای نشوند

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: دشمن می‌خواهد رعب و وحشت ایجاد کند که نگذارد افراد جدید وارد فعالیت هسته‌ای شوند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در یادمان شهدای هسته‌ای که عصر امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد با بیان اینکه باید تحمل شنیدن آرای مختلف را داشته باشیم و فرصت دهیم جوانان با آگاهی راه خود را پیدا کنند گفت: ما با برگزاری جلسات یادبود برای شهدای هسته‌ای خود را راحت نکنیم با برگزاری مزاسم تقدیر راه شهدا ادامه پیدا نمی‌کند باید شهید را بشناسیم تا بدانیم راه او چیست تا بتوانیم راه را کوتاه‌تر کنیم البته یادآوری و معرفی شهدا خوب است اما چگونه باید آن را مستمر کنیم نیز مهم است.


وی در ادامه افزود: باید آموزش‌های بهتری در بخش پژوهش بدهیم و پژوهش‌ها را جهت‌دار کنیم و حتما با این روش شهدا خوشحال‌تر خواهند شد همچنین تکمیل پژوهشگاه‌ها و تجهیزات برای آوردن جوانان به میدان می‌تواند خون تازه‌ای برای ادامه دادن راه شهدا باشد.


رئیس سابق سازمان انرژی اتمی به بیان خاطره‌ای پرداخت و ابراز داشت: در دوران دفاع مقدس در خرمشهر در خدمت شهید جهان‌آرا بودم او اوصاف یک فرمانده جنگ را داشت اما پیش‌نماز نیز بود و نهج‌البلاغه درس می‌داد در آن زمان من از والفجر هشت زنده بیرون آمدم که حتما عنایت خداوند بود تقدیر این بود که هسته‌ای بخوانم و به نحوی به تهران بیایم و انگار شرایط از قبل این‌گونه چیده شده بود.


عباسی با بیان اینکه تا زمانی که شهدا در حیات بودند ما آن‌گونه که باید به آنان توجه کافی نداشتیم و شهدا بعد از شهادتشان معرفی شدند ما باید از خود و نفسمان مراقبت کنیم بر سر مسائل کوچک با یکدیگر درگیر نشویم وبا بحث‌های سبک یکدیگر را حذف نکنیم همچنین به واسطه اختلافات کم از کاه، کوه نسازیم.


وی ادامه داد: در زمانی که شهید شهریاری می‌توانست رئیس دانشگاه شود اجازه این کار را به او ندادیم همچنین او می‌توانست در سازمان انرژی‌ اتمی کارسازتر باشد اما این شرایط فراهم نشد و در دو سال و نیمی که مسئول بودم آن قدر مسائل ریشه‌دار شده بود که برای حل آن کاری نمی‌توانستم انجام دهم.


رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه هنوز فرصت باقی است گفت: لشکر علمی ما حرکت کرده ما دهه 60 و 70 را پشت سر گذاشته‌ایم و اکنون به شرایطی رسیده‌ایم که از خارج از کشور دانشجو می‌پذیریم لشکر جوان علمی ما حرکت کرده و ما جلوی مهاجرت فکر را گرفته‌ایم البته من نمی‌گویم کسی خارج نرود ما باید از دستاوردهای کشورهای خارجی استفاده کنیم اما باید تلاش کنیم ارضاء دانش در داخل ایجاد شود تا جوانان از کشور خارج نشوند.


عباسی خاطرنشان کرد: شهدای هسته‌ای ما موجودات عجیبی نبودند بلکه انسان‌های عادی و موجود در جامعه بودند و نمونه‌‌هایی از جامعه ما بودند افرادی که به نفس خود غلبه کردند تواضع و بخشش داشتند و نسبت به نشر دانششان بخل به خرج نمی‌دادند. به‌عنوان مثال شهید علی‌محمدی در طول حیاتش هیچ گاه وقتش را به بطالت نمی‌گذراند و نمی‌گفت که این مدرک علمی را دارم در صورتی که برخی مواقع مدارک علمی برای ما حجاب می‌شود.


عباسی ابراز داشت: ترور شهید علی محمد به سال 88 برنمی‌گردد دشمن خوب نقشه کشید تا علیمحمدی را از بین ما حذف کند و حذف آن را گردن نظام بگذارد و یا اینکه ترور شهید رضایی‌نژاد اخبار منتشر شده در شأن شهید نبود زیرا تلاش کردیم کار دشمن را کم ارزش نشان دهیم در صورتی که خود را بی‌ارزش کردیم و ام‌ای6 از زمان گذشته برای شهید علی‌محمد نقشه کشیده بود اما دستگاه‌های امنیتی ما باور نمی‌کردند و می‌گفتند وی دچار توهم شده اما من می‌گفتم که وی فرد باهوشی است.


وی ادامه داد: دستگاه‌های امنیتی ما در حال تجربه و رشد کردن هستند و در میان آنان نیز ممکن است افرادی باشند که باری به هر جهت فعالیت کنند اما دشمن می خواهد رعب و وحشت ایجاد کنند که نگذارند افراد جدید وارد فعالیت هسته‌ای شوند و دشمن با حمله سایبری و ارسال مواد منفجره جاهای مختلف را مورد هدف قرار داده است ما باید تلفات بیش از این می‌دادیم زیرا برنامه‌ریزی آنان برای ترورهای بیشتر و وسیع‌تر بود اما به مسئولان یاد دادند که رشته‌های دیگر نیز در خطر هستند تا دستگاه‌های امنیتی در رشته‌های دیگر نیز کار کنند.


عباسی در پایان ابراز داشت: وقتی که ما داخل کشور و مشکلات آن را می‌دانیم فکر می‌کنیم که چیزی نداریم اما دستاوردهای ما خوب بوده و در منطقه دارای قدرت خوبی هستیم شاید حتی قدرت اول منطقه باشیم در واقع اعتقاد من این است که رو به رشد هستیم.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار