کد خبر:۲۹۴۱۵۱

اقداماتی تازه برای مبارزه با هرزنامه ها

محصول جدید ابری مایکروسافت، ایمیل­های کاربران را در برابر شبکه­های انتشار هرزنامه مقاوم­تر می­سازد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مایکروسافت محصول مبتنی بر ابر خود را که برای امنیت ایمیل ساخته­ شده است بهبود می­بخشد. این اقدام ایمیل­های کاربران را در برابر شبکه­های انتشار هرزنامه مقاوم­تر می­سازد.

 

بنا بر اعلام مدیر تولیدات مایکروسافت، ابزار ضدبدافزار مبتنی بر فناوری ابری مایکروسافت که اکسچنج آنلاین پراتکشن (Exchange Online Protection) نام دارد و ایمیل­ها را در برابر هرزنامه­ها محافظت می­کند، مجهز به اجزای تازه­ای شده است که صندوق ایمیل کاربران سازمان­ها را ایمن­تر می­سازد.

 

«شوبیت ساهای» اعلام کرده است که به­سازی­های اخیر شامل گزارش اعلام ارسال ایمیل­های ناخواسته برای اوت­لوک وب آپ (OWA) است که به کاربران امکان آن را می­دهد که هرزنامه­های جامانده در صندوق اصلی و نیز ایمیل­های مجاز جامانده در فولدر ایمیل­های ناخواسته را به جای درست­شان بر­می­گرداند و با چند کلیک در این زمینه به مایکروسافت گزارش می­دهد.

 

کاربران می­توانند منفی­ها و مثبت­های اشتباه را با کلیک بر منوهای انتخابی که با راست­کلیک در بالای ایمیل­ها ظاهر می­شود گزارش دهند.

 

زمان کوتاهی که صرف ردیابی هرزنامه­ها می­شود در بلندمدت باعث پاکیزه­تر ماندن صندوق اصلی ایمیل­ها می­شود و به گفته ساهای، اکسچنج آنلاین پراتکشن (EOP) که سرویس محافظت به کار رفته در آفیس 365 است، بر همین گزارش­هایی متکی است که برای بهبود دقت عملکرد فیلتر ایمیل­های ناخواسته ارسال می­شود و باعث کم شدن ارسال ایمیل­های مذکور در آینده خواهد شد.

 

مایکروسافت انتخاب­های تازه­ای را ارائه کرده است که موجب تسهیل در ارسال­ گزارش­های دقیق­تر در مورد امنیت ایمیل­ها برای اکسچنج آنلاین و اکسچنج آنلاین پراتکشن می­شود.

 

بعد از به­روزرسانی این سیستم، لینک­های ارسال گزارش موجب باز شدن پنجره­ای تعاملی خواهد شد که ادمین­ها می­توانند از آن برای پیدا کردن جداول تعاملی­ای استفاده کنند که اطلاعات را به صورت خلاصه نشان می­دهند.

 

کاربران می­توانند بر روی نقاط خاصی کلیک کنند تا اطلاعات دقیق­تری در مورد هرزنامه­ها و ردیابی­شان- از جمله، نوع، گیرندگان و فرستندگان آن­ها، ارسال شود. یک جز جدید که درخواست با آن ارائه می‌شود، در مورد ردیابی هرزنامه­هایی گزارش می­دهد که بیش­تر از هفت روز از ارسال­شان گذشته باشد.

 

در ضمن، سیستم جدید DBEB نیز به سازمان­ها امکان رد کردن پیام­هایی را می­دهد که برای گیرندگانی اشتباهی در محیط­های شبکه­ای ارسال شده­اند. ایمیل­ها بر این اساس به بخش اطلاعات راهنما ارسال و در آن پردازش می­شوند و از فیلتر شناسایی هرزنامه و بدافزار می­گذرند و در نهایت به گیرنده می­رسند.

 

اگر در این فرایند اشکالی در آن­ها مشاهده شود، قبل از فیلتر شدن بلوکه می­شوند و به فرستنده آن­ها گزارشی مبنی بر عدم ارسال داده می­شود. علاوه بر همه این­ها، مایکروسافت محدوده دامنه آفیس 365 خود را 50 درصد افزایش می­دهد و آن را از 600 دامنه به 900 دامنه می­رساند.

 

اکنون ادمین­های اکسچنج آنلاین و اکسچنج آنلاین پراتکشن می­توانند پیام­ها را تا 90 روز گذشته نیز ردگیری کنند. به گفته ساهای، مایکروسافت اکنون در حال روزآمد کردن سیستم­هاست تا به کاربران استاندارد EOP‌ امکان استفاده از پاورشل (POwerShell) را از راه دور بدهد تا به این ترتیب، این کاربران بتوانند تنظیمات EOP‌ خود را مدیریت کنند.

 

کاربرد پاورشل از راه دور به ادمین­ها این امکان را می­دهد که قواعد انتقال را جرح و تعدیل کنند، بتوانند این قواعد را با جست­وجو بیابند، و تنظیمات ضدهرزنامه و ضدبدافزار را تغییر دهند.

 

مایکروسافت در صدد آن است که به زودی امکان مدیریت کاربری و مدیریت گروهی را نیز فراهم کند.

 

به گفته ساهای امکانات دیگری نیز در راه است، از جمله دسترسی کاربر نهایی به امکانات قرنطینه، پشتیبانی پیشرفته برای IPV6، سیستم شناسایی ایمیل DKIM، و دامنه­های فرعی انطباقی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار