رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بتن خودمتراکم از فناوری و دوام بالایی برخوردار است و ساختمان دانشکدههای علوم پایه و صنایع این دانشگاه از این بتن ساخته شده است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نشست کاربرد بتن خودمتراکم در ابنیه تونل نیایش و بزرگراه طبقاتی صدر افزود: بتن خودمتراکم مزایای بسیاری از جمله کاهش هزینه ساخت و مقاومت بالا دارد بنابراین سردر جدید دانشگاه نیز با این نوع بتن طراحی و ساخته شده است.
وی با اشاره به مزایای متعدد بتن خودمتراکم بیان داشت: نمونه های زیادی از پل ها در دنیا به وسیله بتن خودمتراکم طراحی و ساخته شده است که این پل ها از مقاومت بالایی برخودار هستند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در دستگاه های اجرایی به خصوص در شهرداری ها که طرح های بزرگ عمرانی در آنها طراحی و ساخته می شود باید بستری فراهم شود تا از فناوری ها و مصالح نوین مورد استفاده قرار گیرد.
رهایی بیان داشت: نیمه اول سال آینده چهارمین کنفرانس بین المللی پل در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود که این کنفرانس طرح های بزرگ عمرانی مورد بررسی قرار می گیرد.
شاکری، عضو شورای شهر تهران نیز در این نشست بیان داشت: در شورای شهر تهران چند جلسه برگزار شد تا پروژه های بزرگ شهری از منظر آکادمیک و علمی مورد بررسی قرار گیرند و نتایج بررسی ها در دیگر پروژه ها استفاده شود.
وی اضافه کرد: درحال حاضر تعداد و وضعیت پروژه های زیربنایی در کشورها یکی از شاخص های دسته بندی است بنابراین باید در اجرای پروژه های شهری از نظرات محققان استفاده شود.
علی اکبر رمضانیان پور، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست گفت: طی 20 سال گذشته پژوهش های زیادی در خصوص بتن خودمتراکم در جهان انجام شده و باتوجه به قابلیت های این بتن این پژوهش ها همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: استفاده از بتن خودمتراکم در پروژه ها نیازمند تخصص است و افراد دارای سابقه و تجربه باید این نوع بتن را در پروژه ها استفاده کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: بتن خودمتراکم در ساخت پایه های ضربدری برج میلاد و پروژه بزرگراه صدر مورد استفاده قرار گرفته است و چندین پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به این موضوع اختصاص یافته است.
همچنین در این مراسم دکتر مازیار حسینی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از نظرات و فعالیت های علمی محققان دانشگاهی در پیشرفت پروژه های عمرانی شهر تهران تشکر و قدردانی کرد.