کد خبر:۲۹۴۸۲۲

قتل مشکوک خواهر شهید لاجوردی در دماوند/ پیگیری توسط دستگاههای انتظامی و اطلاعاتی

خواهر شهید اسدالله لاجوردی دادستان اسبق انقلاب به طرز مشکوکی به قتل رسید.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ خواهر شهید اسدالله لاجوردی دادستان اسبق انقلاب به طرز مشکوکی به قتل رسید.

 

حسین لاجرودی فرزند شهید لاجوردی در این باره اظهار داشت، خواهر شهید لاجوردی مرگ مشکوکی داشت که مسئولان امنیتی و انتظامی در حال پیگیری آن هستند.

 

وی درباره جزئیات این حادثه نیز گفت: 3 روز از حادثه می‌گذرد و 2 روز قبل، مسئولان جنازه وی را پیدا کردند.

 

فرزند شهید لاجرودی با اشاره به اینکه ایشان در تهران است، خاطرنشان کرد: پیکر وی را به دماوند منتقل کرده بودند.

 

وی درباره انگیزه قاتلان و علل انجام این قتل نیز اظهار داشت: مسئولان اطلاعاتی و امنیتی در حال پیگیری هنهستند اما ما را در جریان جزئیات آن قرار نداده اند؛ ما هنوز اطلاعات دقیقی که مسائل را برای خودمان محرز کند، دریافت نکرده ایم و فقط می دانیم مسئولان در حال پیکگیری هستند.

 

فرزند شهید لاجردی در پاسخ به سوالی درباره زمان نهایی شدن پیگیری این پروند هم اظهار داشت: این موضوع به این بستگی دارد که چه زمانی آنان (مسئولان) به سرنخ‌ها برسند.

 

شهید اسدالله لاجوردی در 1 شهریور 1377 در محل کسب خود در بازار تهران، توسط 2 نفر از اعضای منافقین ترور شد و به شهادت رسید.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار