کد خبر:۲۹۴۹۰۳

فیسبوک، واتس آپ را 19 میلیارد دلار خرید

فیس‌بوک پیام‌رسان موبایلی واتس‌آپ را به قیمت نجومی 19 میلیارد دلار خرید.
فیسبوک، واتس آپ را 19 میلیارد دلار خرید
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، فیس‌بوک در روزهای اخیر از خرید واتس‌اپ خبر داد. این شبکه اجتماعی 12 میلیارد دلار از قیمت خرید را با سهام خود و 4 میلیارد دلار را به صورت نقدی می‌پردازد. 3 میلیارد دلار باقی‌مانده نیز از جمله صرف حفظ کارمندان کلیدی واتس‌اپ و پرداخت پاداش به آنها در آینده خواهد شد. شرکت واتس‌اپ در دل فیس‌بوک اما در قالب مؤسسه‌ای نسبتا مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
 
واتس‌آپ برنامه  پیام‌رسان موبایلی است که حدود 450 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و شمار کاربران در 12 ماه گذشته دو برابر شده است. هر روز حدود یک میلیون کاربر جدید به واتس‌اپ می‌پیوندند. دست‌اندرکاران واتس‌اپ پیش‌بینی می‌کنند، تعداد کاربران این اپلیکیشن در سال 2015 به یک میلیارد نفر برسد.
 
 آمارها نشان می‌دهند که محبوبیت سرویس‌های پیام‌رسان و چت در خبررسانی از فیس‌بوک بیشتر شده است. به‌عنوان مثال 7 تن از 10 کاربر واتس‌اپ هر روز با این اپلیکیشن آنلاین می‌شوند؛ واتس‌اپ از این نظر از فیس‌بوک هم موفق‌تر است. گذشته از این نوجوانان 16 تا 18 ساله که تا کنون موتور مهمترین محرک فیس‌بوک برشمرده می‌شدند، دیگر علاقه چندانی به عضویت در این شبکه اجتماعی ندارند. خرید واتس‌اپ می‌تواند واکنش مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس‌بوک به تحولات یادشده باشد.
 
خرید واتس‌آپ توسط فیس‌بوک بسیاری را به یاد خرید تاریخی گوگل در سال 2006 انداخت؛ زمانی که غول اینترنتی آمریکا مالک یوتیوب شد. گوگل در آن زمان 65/ 1 میلیارد دلار پرداخت کرد. یوتیوب قوانین بازی در عرصه تولید و عرضه محصولات ویدیویی را تغییر داده و هر روز دامنه نفوذ خود در بازار موسیقی و آموزش از راه دور را هم گسترش می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱
حالا دولت مردان ما هي مي خان پالايشگاه بزنن
1
0
115 فکري
-
۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۸
استفاده کنندگان از واتس آپ هوشيار باشند!
فيسبوک در حال تدارک برنامه ي جديدي براي جاسوسي ست.
پس هوشيار باشيد.
غربي ها براي نابودي افکار عموم حاضرند دست به هر کاري بزنند.
دقت شود.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار