به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ طرح پرچالش همکدسازی تلفنهای ثابت بعد از دو مرحله وقفه و تعلیق بار دیگر به اجرا گذاشته میشود اما هنوز رویکرد دولت در ارتباط با اجرای این طرح که میتواند هزینه ارتباطی مردم را افزایش دهد، مشخص نیست.
همکدسازی تلفنهای درون استانی از مصوبات دقیقه 90 دولت گذشته بود که سرانجام با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به کما رفت و جلوی اجرای آن گرفته شد.
این طرح که در ظاهر کاهش هزینههای ارتباطی برای مشترکان استانی و حذف هزینههای جابهجایی برای شهرهای درون یک استان را به دنبال دارد یک بار دیگر هم به کما رفته و جلوی اجرای آن گرفته شده بود. دلیل چنین توقفی هزینه بالای اجرای آن بود که طبق گفته مدیرعامل مخابرات ایران، اجرای همکدسازی هزینهای 120 میلیارد تومانی را به این شرکت تحمیل میکرد و تا زمانی که محل جبران آن مشخص نبود، جلوی اجرای آن هم گرفته شد اما دولت دهم در آخرین دقایق کاری خود، مصوبهای ترتیب داد که بر مبنای آن محل جبران هزینههای همکدی دیده شده بود و به مخابرات اجازه میداد آبونمان 900 تومانی را برای مشترکان همکد شده در نظر بگیرد.
این کار غیرمنطقی و غیرعقلانی که مشترکان تلفن ثابت همکد شده را وادار به پرداخت هزینهای اجباری میکرد که شاید رضایتی هم نسبت به همکد شدن نداشتند موجب رضایت مخابرات و شروع کار دوباره آن در این زمینه شد اما دیری نپایید که بعد از همکد شدن استان مرکزی، وزیر ارتباطات دولت جدید مخالفت خود را با هرگونه افزایش تعرفهای برای مردم اعلام کرد و بار دیگر این طرح را معلق گذاشت.
منبع: وطن امروز