کد خبر:۲۹۵۷۸۵
کریم باوی:

اهالی فوتبال نمی‌دانند جانباز هستم

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: در عملیات والفجر مقدماتی وقتی که سن و سال زیادی نداشتم به شدت از دو ناحیه مجروح شدم و از آن تاریخ، با پای مصدوم سال‌ها در سطح اول فوتبال بازی ‌کردم.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ کریم باوی گفت: نباید اجازه دهیم فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه در بین ورزشکاران فراموش شود ولی برخی رفتارها و عملکردها سبب شده است جانبازان ورزشکار از مسئولان مربوطه دلخور باشند.

وی گفت: بیش از 30 سال از مجروحیتم می گذرد ولی تاکنون برای گرفتن مدرک و درصد جانبازی به هیچ اداره و ارگانی مراجعه نکرده ام چرا که اعتقاد دارم اگر کاری انجام دادم وظیفه شرعی و انسانی ام بوده و منتی بر کسی برای انجام آن ندارم چون می دانم از من واجب تر افراد بسیاری هستند که به کمک های مسئولان و دستگاه های مربوطه نیازمند هستند.

باوی افزود: تنها فوتبالیستی هستم که با پای مصدوم فوتبال بازی میکردم و حتی برخی از هم بازی هایم از موضوع جانبازی من اطلاعی نداشتند و از اینکه این موضوع را بهانه قرار دهم و از آن استفاده کنم تا به مقام و موقعیت برسم بیزار بودم.

این پیشکسوت فوتبال گفت: هیچ گاه روزهای تلخی که خانه خود را در خرمشهر به اجبار ترک کردیم و به کرج آمدیم را فراموش نمی کنم و از مسئولان تقاضا دارم به مشکلات مردم خوزستان به ویژه خرمشهر و آبادان رسیدگی کنند.

باوی خاطر نشان کرد: به همت باشگاه پرسپولیس و سردار رویانیان و با پیگیری های حمید استیلی مهر ماه امسال بعد از 30 سال تحمل درد و رنج پایم را به تیغ جراحی سپردم و از آن موقع تا کنون مشغول فیزیوتراپی هستم هر چند که به غیر از باشگاه پرسپولیس که سال ها برایش زحمت کشیدم از سوی نهاد دیگری حمایت مالی نشدم.

وی گفت: در این مدت که دوران نقاهت را پشت سر می گذارم به غیر از سردار رویانیان و حبیب کاشانی و تنی چند از فوتبالیست های قدیمی از مسئولین بنیاد شهید و فدراسیون فوتبال کسی به دیدنم نیامده تا جویای احوالم شوند در حالی که در آن چند روزی که در بیمارستان بستری بودم مدام چشمم به در بود که شاید کسی از این آقایان به دیدارم بیاید ولی انگار کریم باوی و امثال باوی برای این دوستان هیچ جذابیتی ندارد.
 

 

 

منبع: شهدای ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار