به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا حسنی آهنگر عصر امروز در مراسم اختتامیه جشنواره اطلاعات و ابتکارات دفاعی ناهم طراز در سالن خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس با اشاره به تهدیداتی که به انقلاب وارد شده است اظهار داشت: دستاوردهای که در کشور ساخته شده است به عمق بخشید نظام کمک کرده است، و حرکتهای مختلفی که در منطقه مانند تونس و مصر و غیره انجام می شود از دلایل به کار گرفتن دستاوردهای ایران در انقلاب اسلامی بوده است.
وی گفت: فراموش نکنید در جاهای مختلف کشور که درگیر اختلافات قومی بودیم تمام اتفاقات این نظام ختم به خیر شد.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه بزرگترین تهدیدات نظام اسلامی مربوط به جنگ هشت ساله بوده است افزود: ما در ایران 17 هزار ترور شهید داریم و بسیاری از مسئولان بلندپایه نظام نیز در آن ترورها حضور داشتهاند و این ترورها هم اکنون نیز به ما به ارث رسیده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه انحراف قائم مقام رهبری رئیس جمهور نخست، کودتای نوژه تهدیدات جدی محسوب میشدند افزود: تمامی اینها نیت خالصانه امام خمینی و شهدای انقلاب موفقیتهای کنونی را برای انقلاب رقم زد.
حسنی آهنگر با بیان اینکه نسل پس از ما این دستاوردها را باور نخواهند کرد افزود: ما از تمام تهدیدات و فتنههای مختلف نظام عبور کردیم اما انقلاب اسلامی نه به پایان رسیده است و نه به طور کامل انجام شده است.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب پنج مرحله را برای انقلابی اسلامی در نظر گرفته است تصریح کرد: مرحله اول انقلاب به آغاز آن در سال 57 مربوط میشود، مرحله دوم آن به استقرار نظام اسلامی با آرای بسیار بالای آن مربوط میشود و مرحله سوم آن استقرار دولت اسلامی است که هنوز از آن عبور نکردهایم و دچار مشکلات بسیاری نیز شدهایم حتی گاهی در انحراف از آن قرار گرفتهایم.
فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) افزود: در مرحله دوم شهدای وظایف خود را شناختند و جان خود را فدا کردند و ما نیز باید در این مرحله یعنی مرحله سوم احساس تکلیف کنیم و وظایف خود را انجام دهیم.
آهنگر گفت: در مرحله بعد باید تشکیل جامعه اسلامی یا کشور الگو را معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه وظایف ما هم اکنون سنگین است افزود: اگر قرار است ما در ردیف شهدا قرار بگیریم راهی جز پیمودن راه شهدا نداریم.
حسنی گفت: در گذشته یک گفتمان رایج مطرح شد که دغدغه مانده 150 ساله کشور است و همه ما آن را به عنوان یک درد بیان میکنیم که در انقلاب غرب جایی که انقلاب صنعتی صورت گرفت ما عقب افتاده ایم در حالی که ما تمدن بزرگ جهانی علم را رهبری کردهایم.
وی گفت: انتظار کنونی ما این است که در سطح شاگردی باقی نمانیم ودوباره رهبری را به دست بگیریم.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه رهبر انقلاب برای بیدار کردن ما نقش اساسی دارند افزود: ایشان واژهسازی جای دقیق مسیر روشن را به ما نشان دادهاند، جهش نرم افزار تولید علم و جهاد علمی واژههای است که ایشان به کار بردهاند.
حسنی آهنگر گفت: هدف جهاد علمی این است که ما تمدن اسلامی را پایهگذاری کنیم برای اینکه به قدرت بین المللی برسیم و به طور مجدد به اوج علم و جهاد صعود کنیم به آدمهای با روحیه جهادی نیاز داریم.
وی با بیان اینکه وجود واژه جهاد در عبارت جهاد علمی به علت جهاد حاوی تلاش مستمر است گفت: علاوه بر این باید برای تحقق جهاد علمی در مقابل دشمنان نیز ایستادگی کنیم.
وی گفت: ما برای رسیدن به قدرت بین الملل است که اجازه رساندن حرفهای حق به دشمنان را پیدا میکنیم.
حسنی آهنگر افزود: برای رسیدن به قدرت بین المللی باید به اقتدار علمی دست پیدا کنیم که برای تحقق آن نیز باید به مرجعیت علمی برسیم.
وی گفت: تربیت نیروی انسانی، دانش تجهیزات آزمایشگاهی و انجام پروژههای نو از گامهایی است که برای مرجعیت علمی باید برداریم.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) افزود: برای رسیدن به علم راهی غرب تعیین کرده است نباید پیمود بلکه باید راه آنها را نقد کینم و معتقد باشیم که راههای دیگری نیز برای رسیدن به علم وجود دارد.
حسنی آهنگر راه جهادی را نیازمندی پیمودن راه میانبر بیان کرد و گفت: برای پیمودن این مسیر به کارگیری صحبتهای رهبر انقلاب ضروری است.
وی گفت: رسیدن به مرجعیت علمی هدف نهایی ما نیست بلکه زمینههای رسیدن به تمدن اسلامی است که دانشگاه نوین و مراکز علمی به آن نیاز دارد.