اگر من و برادرانم دزد و رانتخوار بودیم زندانی میشدیم/ پدرم یکی از معدود افراد وفادار به خط امام است
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» فائزه هاشمی در جمع سازمان دانشجویان حزب اسلامی کار در سخنرانی خود پیرامون مسئله آزادی مطبوعات و آینده اصلاحات گفت: اصل 168 قانون اساسی میگویند جرایم سیاسی و رسانهای باید باحضور هیئت منصفه در دادگاه پیگیری شود که این نشان میدهد چقدر رسانهها اهمیت دارند بنابراین این حرکت توقیف رسانهای مانند روزنامه آسمان که یک شبه تعطیل شد برخلاف این اصل قانون اساسی است دلیل این قانون این است که ممکن است حاکم مملکت فکر کند فلان عمل جرم است اما هیئت منصفه و مردم آن را جرم ندانند.
وی افزود: به نظر میآید اینکه یک روزنامه در گام اول و بدون تشکیل دادگاه به اشد مجازات محکوم شود برخلاف قانون اساسی و فلسفه انقلاب اسلامی است انشاءالله بتوانیم همه با هم کشور را به سمتی ببریم که دیگر از اینگونه اتفاقات ناراحتکننده در آن رخ ندهد.
فائزه هاشمی بیان کرد: در تمام دنیا فقط ما و کشور کامبوج هستیم که هنوز برای انتشار رسانه مجوز میگیریم این مسئله در تمام دنیا حل شده است اما ایران همچنان درگیر آن پس باید همگی تلاش کنیم و امیدوار باشیم که این قانون لغو شود.
وی در رابطه با پرسش یک دانشجو مبنی بر اینکه کتاب ماجرای محاکمه شما از کتابخانههای دانشگاهها جمع شده است گفت: رویکرد حذفی همیشه نتیجه برعکس دارد و موجب میشود که اتفاقا دیگران کنجکاو شده و سعی کنند درباره آن مسئله حذف شده اطلاعات بیشتری به دست بیاورند.
وی ادامه داد: اگر ما واقعا خلافکار بودیم و دزدی و سوءاستفاده از آقازادگی در پرونده خود داشتیم در این چهار سال گذشته که انقدر با یکسری دروغپردازی روی خانواده ما فشار وارد شد حتما دستگیر و مجازات میشدیم بنابراین همه چیز دروغ است و هیچ مدرکی علیه من و برادرانم وجود ندارد ما خلافکار نیستیم.
هاشمی در رابطه با رفع شبهه پیرامون مسئله مصاحبه ای که از وی منتشر شده و در آن گفته است که امام خمینی (ره) را امام نمیداند و پدرش هرگز یار امام نبوده است گفت: من هرگز نگفته ام امام خمینی را امام نمیدانم البته اگر لفظ امام را هم طراز با معصومین قرار دهند حتما هیچ کس آن را نمیپذیرد اما استفاده از لفظ امام به عنوان احترام به ایشان در کثرت یک فرد بزرگ هیچ اشکالی ندارد همچنین باید بگویم که نگفتهام پدرم یار امام نبوده است بلکه اتفاقا ایشان یکی از معدود افرادی است که همچنان به خط امام وفادار مانده است.
وی در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه آیا وضع بدی که در دانشگاه حاکم بود ادامه مییابد یا متوقف می شود گفت: شرایط کشور در دوره احمدینژاد امنیتی شده بود و مجبور بودند دانشجوها را از حرکت و تکاپو بازنگهداراند تا جامعه نیز از حرکت بایستد اما انشاءالله با پیروزی آقای روحانی این مشکل حل خواهد شد.
هاشمی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری فارس که گفت شما مصاحبهای داشتید که در آن گفتهاید وضع زنان پیش از انقلاب بهتر بوده است از چه منظری این مسئله را بررسی کردهاید که چنین اظهار نظری داشتید گفت: بله در رابطه با مسئله سیاست این را گفتهام و از این باب این اظهار نظر را داشتهام که نقش زنان در مدیریتهای کلان کشوری و مسئولیت وزارتخانهها در دوران پیش از انقلاب خیلی بیشتر از حالا بوده است. 35 سال پیش که مجلس سنا داشتیم در کشور زنان سناتور وجود داشتند اما اکنون که مجلس خبرنگان چیزی شبهه به همان مجلس سنا است هیچ زنی در آن وجود ندارد اما از نظر حیطه اجتماعی هرگز نگفتهام وضع زنان پیش از انقلاب بهتر بوده است و البته معتقدم وضعیت در آن دوره بسیار بدتر بوده است چرا که پیش از انقلاب رویکرد اسلامی در جامعه حاکم نبود و خانوادهها برای حضور زنان در جامعه اعتماد نداشتند.
وی در پاسخ به اشاره یک خبرنگار مبنی بر مسئله تلویزیون خصوصی گفت: متأسفانه در قانون اساسی برای ایجاد شبکههای خصوصی منع وجود دارد اما صحبت من این است که آیا وقتی در همان قانون اساسی آمده است که همه مردم باید کار داشته باشند یا آموزش و پرورش باید برای همه رایگان باشد آیا واقعا این گونه است پس باید برویم به سمتی که آن اصل منع کننده قانون اساسی برعلیه ایجاد شبکههای خصوصی هم اصلاح و حذف شود.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که چرا مردم به سمت شبکههای ماهوارهای گرایش دارند بیان داشت: وقتی از نظر خبری احساس ناامنی میکنم به سراغ رسانههای خارجی میروم من نمیگویم که رسانههای داخلی دروغ میگویند بلکه خبرها را به طور کامل بیان نمیکنند بنابراین من به عنوان یک شهروند ایرانی ترجیح میدهم برای کسب اطلاعات مورد نیازم به رسانههای خارجی مراجعه کنم مثال آن نیز همین جریانات اخیر اکراین است که تحولات عظیمی در شکل حکومتی آن اتفاق افتاده اما رسانه ما هنوز رئیس جمهور خلع شده رئیس جمهور قانونی این کشور خطاب میکند.
وی همچنین در ادامه به پرسش یکی از حاضران در خصوص چرایی توقیف دو روزنامه در دولت روحانی و عدم حمایت بزرگان سیاسی کشور از روزنامههای توقیف شده این گونه پاسخ داد که این مطلب که پس از پیروزی روحانی دو روزنامه توقیف شده است همه میدانند که تقصیری متوجه آقای روحانی نمیکند چرا که همه ما میدانیم دولت و رئیس جمهور اختیارات کاملی در رابطه با مسائل کشور ندارند و ما نمیتوانیم انتظار داشته باشیم همه چیز طبق خاص ما پیش برود این اصلا منطقی نیست.
وی ادامه داد: افراد و بزرگان سیاسی کشور به جز آنکه به مسائل پیش آمده اعتراض بکنند کاری از دستشان برنمیآید همگی میدانیم که خیلی از مسئولین رسانهها درگیر شده و یا با ارائه وصیغه بیرون از زندان هستند بنابراین عاقلانه است که دیگران نیز از ترس مبتلا شدن به سرانجام آنها از ارائه اعتراض تند خود پرهیز کنند.
هاشمی در رابطه با چینش دولت گفت: افراد معتدل، عاقل و توانا از همه جناحها در دولت باید حضور داشته باشند و این همان رویه معتدل آقای روحانی است که بسیار هم مفید است چرا که حساسیت مخالفان را نیز کم میکند.
وی ادامه داد: حزب به معنی واقعی در کشور ما وجود ندارد و در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود که دو حزب برای انتخابات لیست مشترک ارائه بدهند اما در ایران این مسئله وجود دارد مثلا آقای دنیا مالی هم کاندیدای اصلاحطلبان بود هم کاندیدای اصولگرایان و در هنگام انتخابات شهرداری تهران مسئله پیش آمده بود که او باید به کاندیدای مورد نظر کدام حزب رای بدهد.
هاشمی در رابطه با مذاکرات ژنو نظر خود را این گونه اعلام کرد که از لحاظ حقوقی و چه از لحاظ سیاسی معتقدم این مذاکرات روند درستی را طی کرده است و این صحبتها را که میگویند مذاکرات ژنو شبیه معاهده ترکمنچای است و ما امتیازات زیادی را از دست دادهایم و اتفاقا آقای ظریف را یکی از بهترین وزرای دولت روحانی میدانم.
وی همچنین گفت: خبر دارم که کمیتهای تشکیل شده تا مسائل ریز به ریز پیگیری کرده و بر علیه دولت و اقداماتش دروغسازی و موجآفرینی کنند تا برای دولت جریانی فرسایشی ایجاد شود و انرژیاش را گرفته تا نتواند کارهای اصلی راانجام دهد.
این فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با اظهار نظر اخیر صادق زیباکلام مبنی بر به رسمیت شناختن اسرائیل گفت: نظر شخصی من نسبت به اسرائیل مثبت نیست چون اسرائیل خاک فلسطین را غصب کرده و هر روز دارد به جنایات خود علیه مردم مظلوم فلسطین ادامه میدهد آیا اسرائیل که 200 کلاهک هستهای دارد و هر روز جنایات بزرگی انجام میدهد خطرناکتر است یا کشور ما که به هیچ جای دیگری تا به حال حمله نکرده است مجامع بین المللی به جای آنکه مدام به کشور ما اشکال وارده کرده و ما را تحت فشار بگذارند باید سکوتشان در مقابل اسرائیل را بشکنند.
هاشمی همچنین خاطرنشان کرد: بسیار مهم است که مجلس ما یک مجلس همسو با دولت باشد چرا که اکنون اذیتهای مجلس علیه دولت را میبینیم که کارت زرد توبیخ و استیضاح علیه دولت اجرا میکنند اینها سعی دارند انرژی دولت را برای انجام کارهای اصلی بگیرند پس باید همه با هم کاری کنیم که مجلس بعدی متعلق به ما باشد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مجلس پنجم را بعد از مجلس اول بهترین مجلس میدانم چرا که اعضای اصلاحطلب خوب و بسیار قوی داشتیم و هم جریان اصولگرایی آن زمان بسیار عاقلتر از جریان موجود بود اصولگرایی امروز افراطی و تندرو است و کشور اکنون تحت سلطه افراط گرایی است.
آن دوره اصولگرایی عاقلتر و منطقیتر بود مثلا در مجلس صحبتهای آقای مهاجرانی بسیار خوب بود و توانست رای اصولگریان را نیز کسب کند این به آن معناست که در آن دوره به جای افراطیگری منطق بر اصولگرایی حاکم بود بر خلاف آنکه مجلس کارت زردش را پیش از شنیدن صحبتهای وزیر آماده کرده و بدون اعتنا به دفاعایت وزیر کارت زردش را صادر میکند.
وی نظر خود را پیرامون نگاه مردم به دولت فعلی این گونه بیان کرد که مردم از نظر من به شدت امیدوار شدهاند من خودم چند مورد که سوار تاکسی شده بودم دیدم که راننده میگوید اوضاع بسیار خوب است و با دفاع از مسئله سبد مصرفی کالا گفته بود ما مردم خیلی امیدوارتر شدهایم.
وی در پاسخ به ابراز ناراحتی یک دانشجو در قبال عدم بهرهگیری از جوانان در دولت روحانی گفت: مملکت مخروبه که تحویل آقای روحانی شده بود طبیعا به افراد با تجربه و کارکشتهای احتیاج داشت که بتوانند وضع را بهبود دهند و قطعا نمیشد برای این کار از جوانان کمتجربه بهره گرفت البته باید بگویم که ما زنان نیز با شما جوانان در این مورد که توجه زیادی به ما نمیشود با یکدیگر همدرد هستیم اما همگی امید داریم که انشاءالله این مسائل حل شود.
معني روشنفکري از نظر شما تاييد شخصي مثل مهاجرانيه؟
توزيع سبد کالا با اين کيفيت روحيه مردمو بالا برده يا بدتر باعث سرخوردگي شده؟آبروي ايرانو توي دنيا بردن
راستي شما تاکسي هم سوار ميشي؟!!!!
ما هم خوشحال ميشديم
شايد مسولين نظام منتظر "خواستن" ما هستن!!!!
روحاني مچکريم...
اگر قوه قضائيه ما قوه قضائيه بود که شما الان بايد با برادر گرام مجازات ميشديد.
احتمالا من بودم که 4ماه پيش از زندان درآمدم.بابام هم برا داداشم وثيقه 10 ميلياردي گذاشت که آزاد شه...
الان به نظر سرکار خانم مطبوعات عربستان و بحرين و دوستان ديگر پدر محترمتون آزادند؟؟؟!!
کميته خرابکاري رو شماها ضد احمدي نژاد درست کرديد، گواهيشم تغيير معني دار قيمت طلا همزمان با کانديداتوري و عدم صلاحيت پدر محترم بود؛ مخالفان شما شريف تر از اين حرفهان
از پاراگراف اول بغضتون نسبت به ولايت معلومه و مشکل مردم با شما همين هست. چشمتون رو باز کنيد لطفا