به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، وحید احمدی عصر امروز در حاشیه صد و پانزدهمین جلسه شورای عالی عتف در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این جلسه سه موضوع اساسی مطرح شد، تصریح کرد: تصویب نهایی آئین نامه پیشنهادی دبیرخانه برای کمیسیون های تخصصی یکی از این طرح ها بود که در این دستور جلسه به دستگاه های اجرایی که درخواست عضویت در کمیسیون ها داشته اند، در این دستور جلسه با برخی درخواست های دستگاه های اجرایی که درخواست عضویت در کمیسیون ها داشته اند موافقت و با برخی درخواست ها نیز مخالفت شد.
وی افزود: در مجموع همه دستگاه ها در کمیسیون ها عضو هستند اما برخی دستگاه ها تمایل دارند در چند کمیسیون عضویت داشته باشند.
احمدی با اشاره به دو موضوع دیگر این جلسه افزود: طرح معماری و راه اندازی مرکز ملی دفاع سایبری و سامانه های زیرساختی دفاعی فضای سایبری به منظور دفاع در برابر حملات سایبری سه درصد پیشرفت داشته است و اعتبارات کل آن حدود 240 میلیارد تومان است که حدود 5/4 میلیارد تومان آن از شورای عالی عتف و 4 میلیارد تومان آن از وزارت دفاع و شرکت ایز ایران به عنوان دستگاه متقاضی تأمین شده است که به نسبت از پیشرفت خوبی برخوردار بوده است.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محوری این طرح دانشگاه مالک اشتر است و دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، علم و صنعت و امیرکبیر دانشگاه های همکار هستند.
احمدی درباره دومین طرح مطرح شده در این جلسه گفت: طرح بومی سازی و توسعه فناوری های حوزه زیرسطحی نیز از سوم و نیم درصد پیشرفت برخوردار است که نسبت به تخصیص یک درصد اعتبار خود، پیشرفت خوبی داشته است.
وی دانشگاه صنعتی اصفهان را دانشگاه محور و دانشگاه های هرمزگان، بابل و صنعتی مالک اشتر را دانشگاه های همکار این طرح بیان کرد.