به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، نجفی سولاری مشاور وزیر ارشاد و رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات صبح امروز در افتتاحیه نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: برخی از دوستان گلایه می کنند که چرا مسیر برگزاری نمایشگاه ها از مصلی به نمایشگاه بین المللی تغییر پیدا کرده است؟ چرا یارانه های نمایشگاه ها قطع شده است؟ چرا نمایشگاه ها از عمومی به خصوصی تغییر موضع داده اند؟ و چرا نمایشگاه های که پیش از این کاملاً دولتی بودند اکنون خصوصی ها را نیز وارد بازی کرده اند؟
سولاری ادامه داد: باید عنوان کرد که این قیاس مَع الفارق است و اگر واقعیت را بخواهید همه اینها نشان از تغییر شرایط دارد؛ باید بدانیم که این نمایشگاه ها یک مانور برای حضور بخش خصوصی در نمایشگاه های فرهنگی هستند چرا که پیش از این تنها دولت بود که حضور پررنگی در نمایشگاه ها داشت و بخش خصوصی فرصت عرض اندام پیدا نمی کرد.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات ادامه داد: این نمایشگاه ها مانور هم گرایی دولت و حاکمیت با بخش خصوصی هستند و ما یا این مانور را با پیروزی به اتمام می رسانیم و یا در صورت شکست خود را برای هر چه بهتر ظاهر شدن در سال آینده آماده می کنیم.
نجفی گفت: در این نمایشگاه تمام تلاش خود را کردیم تا حامیان غیر از دولت پیدا کنیم تا بتوانیم به معنای هر چه دقیق تر تجمیع سخت افزار، نرم افزار و دانش افزار را داشته باشیم.
وی ادامه داد: هر گاه این سه جزء از هم جدا شوند موجبات لائیک شدن تکنولوژی و محتوا را فراهم می کنند.
نجفی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نمایشگاه محل قدرت و مانور فناوری های دیجیتال هستند ما نیز در همین راستا از بیست محصول بومی که در سطح جهانی هستند رونمایی خواهیم کرد و نباید فراموش کنیم که همه اینها زیر فشار قدرت های اقتصادی انجام شده است.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: نمایشگاه های از این دست محل تعامل دنیا با ما هستند و ما نیز می توانیم قدرت نبوغ جوانان خود را به جهانیان نشان دهیم.
نجفی در پایان گفت: از همه رسانه ها، منتقدان و دانشگاهیان انتظار داریم که با هر چه بهتر نشان دادن تعامل ایرانیان و جهانیان به ما کمک کنند.