کد خبر:۲۹۶۷۰۴
نخستین همایش ملی «استان مجازی» در گلستان-5؛

حجت الاسلام عاملی: اینترنت زندگی دوم است/ هیچ علمی بدون فناوری اطلاعات معنا ندارد

استاد دانشگاه تهران گفت: اینترنت یک ابزار نیست بلکه زندگی دوم است و امروزه دیگر علمی بدون فناوری اطلاعات معنا ندارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ حجت الاسلام سعید رضا عاملی استاد دانشگاه تهران روز گذشته در نخستین همایش ملی «استان مجازی در بستر شبکه ملی اطلاعات» که با همکاری دانشگاه «علم و صنعت ایران»، «جامع گلستان»، «منابع طبیعی گرگان» و «جامع علمی کاربردی گلستان» در تالار خلیج فارس پردیس منابع طبیعی گرگان برگزار شده بود، گفت: بر خلاف تصور عامه که فکر می کنند فضای مجازی بیکاری می آورد؛ فضای مجازی تولید اضتغال در سطحی متفاوت می کند.

 

 استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه فضای مجازی، اشتغال در سطحی با رفاه بیشتر ایجاد می کند، افزود: امروزه به دلیل پیشرفت فناوری اطلاعات در کشور آلمان ساعت کاری از 40 ساعت به 30 ساعت در هفته کاهش پیدا کرده است و پیش بینی می شود این میزان در سال 2020 به 2 ساعت در هفته برسد که نیازی به رفت و آمد بین اداره و منزل نیز نداشته باشد.

 

حجت الاسلام عاملی تأکید کرد: اینگونه آمارها در تمام دنیا حاکی از آن است که فضای مجازی بر فضای فیزیکی در حال غالب شدن است از این رو التزام دارد ما نیز هماهنگ با دنیا به پیش رویم و در این موفقیت سهیم باشیم.

 

وی این تحول تکنولوژی را در ارتباط معنا دار با توسعه ارتباطات انسانی دانست و خاطرنشان کرد: پیشرفت تکنولوژی بر مبنای توسعه ارتباطات انسانی تعریف می شود و همین امر به اهمیت آن می افزاید چرا که صنعتی که موجب توسعه قدرت انسان شود قطعا پرقدرت و مفید است.

 

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه فضای مجازی در رشدی تصاعدی در دنیا قرار دارد که این تصاعد عددی بی نهایت است، تصریح کرد: درک این محیط یک خرد ارتباطی می طلبد و مادامی که فرد به این میدان وارد نشود و از خرد ارتباطی برخوردار نباشد نمی تواند آن را درک کند.

 

عاملی همچنین تأکید کرد: اینترنت یک ابزار نیست بلکه زندگی دوم است، امروزه دیگر علمی بدون فناوری اطلاعات معنا ندارد.

 

وی رمز موفقیت شرکت های بزرگ را جذب و مشارکت تمام کاربران فضای مجازی در سراسر دنیا خواند و به عنوان نکته پایانی گفت: استفاده از فضای مجازی فرصتی است که جمهوری اسلامی می تواند با استفاده از آن سر خود را در دنیا بلند کند از این رو اگر خواهان نهادینه کردن عدالت سیستمی هستیم باید به سمت مجازی سازی حرکت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار