کد خبر:۲۹۷۱۴۰
مقابل سفارت پاکستان انجام شد؛

حمایت دانشجویان از سربازان ربوده شده ایرانی

جبهه دانشجویی حامیان سربازان اسلام در حمایت از سربازان ربوده شده ایرانی در مقابل کنسولگری پاکستان در زاهدان تجمع کردند.
حمایت دانشجویان از سربازان ربوده شده ایرانی

به گزارش خبرنگار سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، عصر روز 10 اسفند دانشجویان دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در جهت حمایت از پنج سرباز ربوده شده ایرانی تجمعی اعتراضی را در مقابل کنسولگری کشور پاکستان انجام دادند.

 


 

این حرکت دانشجویی که توسط جبهه دانشجویی حامیان سربازان اسلام صورت گرفته بود به دنبال آن بود تا به گونه ای  اعتراض دانشجویان و همچنین مردم مظلوم استان سیستان و بلوچستان را از آزاد بودن تروریست ها در این کشور به گوش مسئولین دولتی این کشور برسانند.

 


در این مراسم که با حضور گسترده دانشجویان و همچنین مردم همیشه در صحنه شهرستان زاهدان همراه بود تجمع کنندگان شعارهایی را علیه تروریست های مزدور و استکبار جهانی سر دادند و از کشور پاکستان درخواست نمودند تا در مقابله با تروریست ها عزمی جدی تر را نشان داده و از پرورش تروریست در خاک آن کشور جلوگیری نماید.

 


در پایان این مراسم قطع نامه ای علیه تروریست ها خوانده شد که با صداهای بلند الله اکبر حاضران همراه بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار