کد خبر:۲۹۷۷۳۶
هاشمی:

دولت چانه ورزش را کوچک گرفته است/ با 30 میلیارد تومان خودکفا می شویم

رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: از دولت گلایه دارم چون چانه ورزش را کوچک گرفته و به آن بی توجه است.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس فدراسیون تیراندازی درحاشیه نشست صبح امروز خود که در محل فدراسیون برگزار شد، در خصوص تزریق بودجه در پایان سال به فدراسیون ها گفت: دو روز پیش وزیر ورزش قول داد که در این فرصت باقی مانده تا پایان سال پولی به فدراسیون ها تزریق شود ولی عدد آن مشخص نیست.

 

وی در ادامه افزود: دولت چانه ورزش را کوچک گرفته و هم در لایحه بودجه 93 و هم در عملکرد سال 92 این موضوع کاملاً مشخص است.

 

رئیس فدراسیون تیراندازی افزود: رئیس جمهور باید توجه ویژه از ورزش داشته باشد و تا سال آینده حداقل های مورد انتظار جامعه ورزش را مشخص کند.

 

وی در خصوص بودجه سال 93 این فدراسیون نیز گفت: ما درخواست بودجه 18 میلیارد تومانی را داده ایم اما اینکه مصوب و محقق شود را نمی دانم.

 

هاشمی افزود: من اعلام کردم که اگر به ما بودجه 30 میلیاردی بدهند از سال 95 این فدراسیون خودکفا خواهد شد و با توجه به پیش بینی ها در راه اندازی کارخانه و تولید تجهیزات تیراندازی علاوه بر تأمین نیازها و هزینه ها یک درآمد حداقلی خواهد داشت.

 

 وی در خصوص قرارداد لازدو، سرمربی تیم ملی گفت: قرارداد او تا پایان امسال به پایان می رسد اما پیشنهاد دادیم که قراردادش تا پایان المپیک برزیل تمدید شود و امیدوارم با این موضوع موافقت شود.

 

رئیس فدراسیون در خصوص جلسه اخیر خود با وزیر ورزش نیز گفت: در جلسه ای که اخیراً با وزیر ورزش داشته ام در خصوص انتخابات فدراسیون سئوال کردم که وی نیز گفت طبق روال قبلی منتظر نتیجه استفساریه از مجلس هستیم و متناسب با آن تصمیم گیری می شود که انتخابات برگزار شود یا سرپرست تعیین شود.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار