به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، جریان چپ به مرور نسبت خود با دولت حسن روحانی را شفاف و مشخص میکند. در واقع این اراده آنها که یک مرزبندی مشخص با روحانی داشته و آن را اعلان کنند، کاملا مشخص است. اینکه آنها براساس چه ضرورتها و واقعیاتی خواهان حساب جداگانه از حسن روحانی هستند میتواند دلایل متعددی داشته باشد ولی آنچه مشخص است اینکه پس از امثال پورنجاتی، لیلاز، ابطحی و همینطور گلایههای تند عارف اکنون این ابراهیم اصغرزاده است که خیلی صریح نسبت جریان دوم خرداد با حسن روحانی را آشکار میکند. ا
براهیم اصغرزاده با بیان اینکه ائتلاف هاشمی و خاتمی با روحانی شکننده است، مدعی شد اصلاحطلبان به دولت به عنوان رحم اجارهای نگاه میکنند.
دبیرکل سابق حزب همبستگی در مصاحبه با روزنامه قانون با بیان اینکه «آقای هاشمی و خاتمی هم ناچار شدند و هم تیزهوشانه سوار بر موج دوران انتخابات شدند و به نفع روحانی حرکت کردند» درباره چالشهای پیشروی این ائتلاف گفت: مشکل اینجاست که این ائتلاف شکننده و ناپایدار است چون سازماندهی ویژهای ندارند و تودهوارند. وی در پاسخ به این سوال که «ادعا میشود اصلاحطلبان چون میدانستند در انتخابات 92، آقای عارف نمیتواند رای بیاورد، او را کنار میگذارند و از روحانی حمایت میکنند، این در شرایطی انجام شده که سیاستهای روحانی مورد پسند اصلاحطلبان هم نبود، آیا این ادعا صحت دارد؟» میگوید: تصور میکنم حرف مهمی است و چندان هم غلط نیست. چند وقت پیش به دوستانی به شوخی گفتم این رحم اجارهای برای پرورش یک نطفه است. وقتی به شما اجازه نمیدهند حزب و جریان سیاسیات فعالیت داشته باشد، مجبور به ائتلاف میشوید. همانطور که میدانید مهمترین احزاب جریان اصلاحطلب ممنوعالفعالیت بودند البته قرار بر این بود که آدمهای قویتر از آقای خاتمی را به انتخابات بیاوریم اما آنقدر عقبنشینی کردیم که آقای خاتمی شد هاشمی، هاشمی شد روحانی. آقای روحانی همانطور که گفتم، متعلق به جناح محافظهکار بودند.
اصغرزاده اضافه کرد: برگشت به خاتمی نشانه یک نوع عقبگرد بود. شاید اصلاحطلبان روی نیروی جوانتری تفاهم میکردند و وقتی پشت او میایستادند به خاطر جنبش اجتماعی، رای میآورد. عبور از خاتمی برای اصلاحطلبان پیروزی بود اما عقبنشینی کردند، البته از مقام خاتمی کم نمیکند، او در مقام لیدری جریان اصلاحات است و الزاما لیدر نباید رئیسجمهور شود ولی اتفاقی که افتاد این بود که اصلاحطلبان تن به یک نوع سازش با بخشهایی از محافظهکاران دادند.
وی این را هم گفته که «در انتخابات اخیر همه چیز دقیقه نودی بود. یعنی حتی قبل از آن بین عارف و روحانی وحدت ایجاد نشده بود. حتی زمانی که عارف کنار رفت، اسم روحانی را نیاورد. در صورتی که در شرایط دیگر باید سران جریانها در جلسهای به ائتلاف برسند و شعارهایشان را هماهنگ کنند. متاسفانه این اتفاق وقتی افتاد که هم عارف و هم روحانی، به لحاظ سازمان رای و کمپین، در رده پنجم و ششم بودند».
اصغرزاده حامیان روحانی را نیز «اسب چموش» توصیف کرد که «باید کنترل شوند اگرنه به یک نیروی مخرب تبدیل میشوند».
وی همچنین درباره انتخابات مجلس میگوید: دولت نباید در خواب خرگوشی به سر ببرد و شاهد رد صلاحیت افراد باشد.
منبع: وطن امروز