کد خبر:۲۹۸۳۹۸
آثاری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مسئولان در مذاکرات با اشتون خط قرمزها را رعایت کنند/بالا بردن قدرت چانه‌زنی در مذاکرات

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور درباره حضور اشتون در ایران گفت: دستگاه دیپلماسی باید مقتدرانه در داخل از این فرصت استفاده کند و قدرت چانه‌زنی را در مذاکرات بالاتر ببرد.
سیدمهدی آثاری، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره سفر اشتون به ایران و دیدار با سران قوا گفت:‌ مسئولان و هیئت دیپلماسی ایران باید سخنان مقام معظم رهبری را ملاک عمل قرار دهند و ضمن استفاده از ظرفیت‌ها، خط قرمزها را نیز رعایت کنند همچنین تیم اروپایی را متوجه کنند که ما به اصول پایبند هستیم.
 
وی در ادامه افزود: در توافق‌نامه ژنو زوایای مبهمی وجود دارد و در مذاکرات کارشناسی توقعات آنان بالا است که باعث گره خوردن کار شده است حضور اشتون در ایران فرصت مناسبی است تا از دیپلماسی مقتدرانه در داخل استفاده کنیم و قدرت چانه‌زنی را در مذاکرات بالاتر ببریم.
 
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور ابراز داشت: روسیه و آمریکا به عنوان دو قدرت جهانی در ماجرای اوکراین با یکدیگر درگیر شدند و در این زمینه ایران می‌تواند از نقش واسطه‌ای استفاده کند و مواضع خود را بالاتر بکشد اکنون که اروپا نمی تواند به صورت مستقیم با روسیه درگیر شود به این واسطه‌گری نیاز دارد.
 
آثاری با بیان اینکه وقتی سخنرانی‌های مقام معظم رهبری در مذاکرات تعیین کننده است پس دیپلمات‌های ما باید از این فرصت استفاده کنند و با لحن قدرتمندتری از مواضع ملت دفاع نمایند تصریح کرد: مسئولان ایرانی اگر از گرفتاری‌ها و محدودیت‌های موجود سخن بگویند باعث می‌شود فقط امتیاز بدهند تا اینکه بخواهند چیزی به دست بیاورند اما اگر بخواهند از موضع ملت صحبت کنند دست برتر را می‌گیرند و امتیاز بیشتری نیز به دست می‌آورند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مصطفي
-
۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۵
اين يهوديها و اسرائيليها تو ايران چه کار دارن ؟
3
3
پربازدیدترین آخرین اخبار