به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در پی ماجرای ضرب وشتم یک زن محجبه در منطقه تجریش تهران، شنیدهها حاکی است که یکی از دو مهاجم تبعه خارجی بوده است. پیش از این تصور میشد این فرد از اقلیتهای مذهبی است.
بر اساس شنیدهها یکی از مهاجمینی که روز شنبه دهم اسفندماه «فاطمه علیزاده» بانوی محجبه تهرانی را مورد حمله و ضرب و شتم قرار داده تبعه کشور ارمنستان بوده است. این زن که نقش حمایت کننده مهاجم اصلی را داشته دهم بهمن ماه جاری وارد کشور شده است.
هم اینک ماجرای شکایت این زن محجبه در مرحله تحقیقات است و به نظر میرسد با توجه به وجود شهادت شاهدان عینی دادگاه بزودی نتیجه آن را اعلام کند.
یک وکیل پایه یک دادگستری در گفتوگو با خبرنگار ما پیرامون نتایج احتمالی این پرونده اظهار داشت: «ماجرای این درگیری مثل بسیاری از نزاعهای خیابانی نهایتا به یکی دو جلسه دادگاه و صدور حکم جریمه نقدی ختم خواهد شد.»
وی در ادامه میزان جزای نقدی احتمالی را صرف نظر از دیه رقمی بین 50 هزار تا 2 میلیون تومان پیش بینی کرد.
در همین راستا یک حقوقدان پیرامون جنبه عمومی این واقعه و بیشترین مجازاتی که برای ضاربان میتوان در نظر گرفت خاطر نشان کرد:» در صورتی که اقدام ضاربان مصداق ایجاد رعب و وحشت در جامعه برای قشری خاص برداشت شود به صورتی که مثلا از این به بعد افراد محجبه و زنان چادری از امنیت اجتماعی برخوردار نباشند این واقعه را میتوان همراستا با محاربه دانست.
وی با اشاره به آیه 33 سوره مائده که میفرماید: إِنَّما جَزاءُ الَّذینَ یُحارِبُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ یَسْعَوْنَ فِی الْأَرْضِ فَساداً أَنْ یُقَتَّلُوا أَوْ یُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَیْدیهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ أَوْ یُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ذلِکَ لَهُمْ خِزْیٌ فِی الدُّنْیا وَ لَهُمْ فِی الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظیم خاطرنشان کرد: «در صورتی که برای دستگاه قضایی محرز شود که جریان و یا افرادی به دنبال ناامن جلوه دادن جامعه برای زنان چادری و ایجاد وحشت در بین آنها بوده و با ضرب و شتم آنها قصد دارند به نیت خود برسند این اقدام را میتوان همشان با محاربه دانست و برای آن حکم اعدام صادر کرد.»
پیگیریهای خبرنگار صراط برای به دست آوردن اطلاعات دقیق و میزان محکومیت متهمین موارد مشابه پیشین راه به جایی نبرد چرا که در اتفاقات شبیه به این غالبا با فشارهای بیرونی شاکیان تن به رضایت داده و یا در غیر اینصورت حکم نهایی صادر شده به هیچوجه عامل بازدارنده نبوده است.
انتظار میرود دستگاه قضایی اینبار با پیگیریهای مجدانه، با صدور حکمی درخور موجبات جلوگیری از وقایع مشابه و ضرب و شتم بانوان محجبه توسط دیگران را فراهم نماید.
پیش از این نیز سابقه حرمت شکنی علیه حجاب در سطح شهر موجب درگیریهایی شده بود که با وساطت اطرافیان به سرانجامی نرسیده بود.
گفتنی است، «فاطمه علیزاده» لیسانس مامایی و کارشناس مرکز رویان، صبح شنبه دهم اسفند جاری زمانی که قصد سوار شدن بر تاکسی در ترمینال تجریش را داشته از سوی دو زن مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
منبع: صراط