محققان واحد علوم و تحقیقات، موفق به ساخت مولد گاز HHO و استفاده از آن برای کاهش آلایندگی انواع خودرو و کاهش مصرف سوخت آنها شدند.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، نادر عزیزی، محقق این پروژه با بیان اینکه برای ساخت این مولد، مدت یکسال زمان صرف شده است، افزود: اخیرا آلاینده های خروجی حاصل از احتراق سوخت های فسیلی اعم از بنزین، گازوئیل و گاز CNG در حال افزایش بوده و این امر توجه جهانی را به سوی خود معطوف ساخته است، گفت: در ایران آلودگی کلان شهرها به خصوص تهران مشکلات زیادی را در بهداشت و سلامت برای مردم ایجاد می کند و در دراز مدت نیز تاثیر زیادی بر روی هزینه های سنگین بهداشت و درمان و بیمه نشان خواهد داد.
وی ادامه داد: تمام تحقیقات نشان می دهد که افزایش دمای زمین راجع به تجمع گازهای خروجی از اگزوز های طرح های صنعتی و اگزوز اتومبیل ها است به طوری که وسایل نقلیه موتوری سهم بیشتری مربوط به تولید این نوع گاز ها را به خود اختصاص می دهند و در آلودگی محیط زیست نقش دارند.
عزیزی با بیان اینکه خروجی های این وسایل نقلیه به طور ساده دود و پس ماندهای حاصل از احتراق هستند که از موتور خارج می شوند، ادامه داد: یک تست آلایندگی معمولا با یک پروبی که در اگزوز اتومبیل قرار می گیرد قابل بررسی است، اصولا هر وسیله نقلیه موتوری استاندارد بایدگواهی تمیز سوزی را نیز برای تردد داشته باشد.
این محقق واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه میزان بالای گاز NOx زمانی رخ خواهد داد که هوا به میزان بالایی در درون این موتورها گرم و متراکم شود تصریح کرد: موتورهای دیزلی سهم زیادی را در تولید این گاز دارند و این گاز نیز اگر در هوا زیاد باشد برای تنفس مشکل ساز خواهد بود. CO و CO2 یا به عبارتی منواکسید کربن و دی اکسید کربن از دیگر محصولات خروجی اگزوز هستند خود CO2 چون از نظر شیمیایی فعال نیست سمی نیست و در بعضی مواقع در نوشابه های گاز دار استفاده می شود اما اثر گلخانه ای را برای جو زمین ایجاد می کند.
عزیزی با بیان اینکه ایده دستگاه مولد HHO یک ایده جهانی است، افزود: از بابت قطعات تشکیل دهنده دستگاه، خوشبختانه تمام قطعات آن در داخل کشور موجود است و نیازی به تغییر طراحی برای موتور های خودرو نیست و بطور ساده قابل نصب بر روی انواع خودرو های بنزین سوز، گازوئیلی و گاز سوز است.
من فوق دیپلم مکانیک خودرو از دانشگاه آزاد تهران شرق هستم،واین دستگاه را خودم ساختم وروی خودروی شخصی خودم تست کردم وجواب گرفتم وآماده همکاری دراین زمینه هستم
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.