مسئول واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی گفت: دولت باید پاسدار ارزشهای انقلاب باشد، نه پاسدار ارزشهای خود؛ همچنین منتقدان را دوست دانای خود بداند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، ابوالفضل شفیعی، مسئول واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نشست خبری تبیین پنج مادهای بیداری دانشجویی در دهه چهارم انقلاب اسلامی که صبح امروز در دفتر جامعه برگزار شد، درباره موضوع فرهنگ گفت: یکی از لازمههای اصلی بعد فرهنگی برای یک مسئول در جمهوری اسلامی، استقامت فکری است و آن چیزی که هر عضو جامعه اسلامی باید داشته باشد تقویت ابعاد فکری است؛ یعنی اگر عملی را مرتکب شد بتواند روی آن بایستد و پافشاری کند.
وی در ادامه افزود: اگر فرد با نظام اسلامی همراه بود، پس همراه بماند؛ کسانی در دورهای ادعای انقلابیگری و جهادگری داشتند، اما اکنون در مقاومت سستی نشان می دهند که باعث تغییرات بنیادی خواهند شد؛ همچنین اجازه میدهند دشمنان اهداف خود را پیش ببرند. اینکه در مطبوعات روزی یک موضعگیری و روز دیگر موضعگیری متناقضی داشته باشیم باعث میشود که غیرعامدانه دشمن شاد شویم، برخی نیز با این روش به نیروی فعال دشمن تبدیل میشوند.
شفیعی در ادامه با بیان اینکه در دوران قبل ریاست جمهوری اولین تشکلی بودیم که نسبت به مشایی موضعگیری داشتیم، ابراز داشت: منتقدین را محترم شمردن خیلی بهتر از این است که عدهای فقط از فرد تعریف کنند؛ زیرا باعث میشود واقعیت جامعه را نبینیم.
اولویت اول باید پاسداری از ارزشهای انقلاب باشد
وی درباره سخنان رئیس جمهور در اختتامیه مطبوعات گفت: برای ما انتقاد از روند اجرایی دولت در اولویت چندم قرار دارد؛ اولویت اول ما پاسداری از ارزشهاست و پیشنهاد ما به دولت این است که پاسدار ارزشهای انقلاب باشد، نه پاسدار ارزشهای خود.
دولت باید منتقدان را دوست دانای خود بداند
مسئول واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی درباره توافقات هستهای تصریح کرد: در این زمینه همه رسانهها سکوت کردند و پس از اینکه به دولت نقد شد واکنش نشان دادند. دولت باید منتقدان را دوست دانای خود بداند. اکنون جریانی وجود دارد که لباس دوست دولت پوشیده، بنابراین دولت باید مراقب آنان باشد، این افراد هدف بلندتری دارند که در جامعه اسلامی آن را رصد میکنند، از جمله آن میتوان به کسانی اشاره کرد که جریان فعالیت انتخاباتی را از دو سال زودتر آغاز کردند و این اقدامات در آخر به ضرر دولت خواهد بود.
شفیعی درباره عزل و نصبها در مجموعه فرهنگی دولت در زمینه امور زنان ابراز داشت: حرکت ریز و خزندهای در حوزههای مربوط به زنان دیده میشود، نباید نقش زنان را در انقلاب اسلامی نادیده بگیریم؛ زیرا اگر بیشتر از مردان نباشند کمتر نیستند؛ همچنین آنها در تحقق شاکله نظام و پس از آن دوران دفاع مقدس و سازندگی نقش جدی داشتند.
وی گفت: در دوران طاغوت مانند غرب از زنان استفاده تبلیغاتی و ابزاری میشد، اما انقلاب اسلامی زنان را به زن مسلمان مومن تاثیرگذار تبدیل کرد، اما اکنون عدهای از جنبشهای فمنیستی حرف میزنند. باید بدانیم که این موضوعات امتحان خود را پس داده و اینکه کسانی در غرب به دنبال این هستند که به اسم حقوق بشر فعالیتهایی را علیه انقلاب اسلامی داشته باشند از ریشه با تفکرات اسلامی متفاوت است، تذکر ما به دولت این است که از ورود این افراد به بدنه دولت و عرصههای اجتماعی بشدت جلوگیری کند.