کد خبر:۲۹۸۸۲۹

لغو همایش دانشجویان افغانستانی در دانشگاه بین‌المللی قزوین

برگزاری همایش «وحدت ملی و عدالت اجتماعی» دانشجویان افغانستانی در دانشگاه بین‌المللی قزوین از سوی دانشگاه لغو شد.
لغو همایش دانشجویان افغانستانی در دانشگاه بین‌المللی قزوین

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به مناسبت بزرگداشت نوزدهمین سالگرد شهادت استاد شهید عبدالعلی مزاری (ره)، مقرر بود در دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین همایش «وحدت ملی و عدالت اجتماعی» برگزار شود.

 

عده زیادی از دانشجویان افغانستانی از حدود دو ماه گذشته برای برگزاری این همایش هماهنگی های لازم را با دانشگاه انجام داده و برای حضور میهمانان و سخنرانان از مناطق مختلف و همچنین مسئولان استانی در همایش اقدام کرده بودند، اما همایش بنا به دلایل نامعلوم 24 ساعت قبل از زمان برگزاری از سوی دانشگاه لغو شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار