منطق دیدار هیاتهای اروپایی با فتنه گران چیست؟
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در نشست تشکل های دانشجویی که عصر امروز برگزار شد، محمدحسین رحمانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر درباره سفر کاترین اشتون به ایران گفت: سفر اشتون که به دعوت مسئولان سیاست خارجی انجام شده دو بخش کلی وجود دارد اینکه این دعوت با چه هدفی صورت گرفته و چه بازخوردهایی قرار است از سوی مسئولان صورت بگیرد، مسئله دیگر دیدارها و حاشیه های سفر اشتون، همچنین موضوع حقوق بشراست.
وی در ادامه افزود: سالی که گذشت سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامیده شد هر چند از نگاه مسئولان حماسه اقتصادی مغفول مانده شد اما مردم در 24 خرداد حماسه سیاسی را انجام دادند اما در سیاست خارجی حماسه ای که مدنظر انقلاب اسلامی بود، اتفاق نیافتاد.
وی با بیان اینکه در سیاست خارجی با لبخند نمی شود حماسه آفرید، ابراز داشت: باید شرایط را در نظر گرفت و پیشینه کشورهایی که مسئولان سیاست خارجی می خواهند ارتباط برقرار کنند و درباره موضوعات خارجی مذاکره داشته باشند باید نهایت تدبیر و عقلانیت را به خرج دهند اینکه بیشتر ارتباط چه بوده و چه دستاوردهایی برای ما خواهد داشت، پیشینه کشورها نشان داد که آمدن ها و رفتن ها نه تنها سودی به حال ما نداشته بلکه تا جایی پیش رفتند که جمهوری اسلامی را محور شرارت خواندند.
وی در ادامه تصریح کرد: باید شرایط منطقه و اطراف جمهوری اسلامی در نظر گرفته شود چرا از کشورهای خاورمیانه برای حضور در ایران دعوت رسمی نشده است، قبل از اینکه اقدامی انجام شود مسئولان باید آن را بررسی کنند و اهداف جمهوری اسلامی را در نظر بگیرند، همچنین باید مشخص شود مسئولان سیاست خارجی که مقام رسمی اتحادیه اروپا را به ایران دعوت کردند چه هدفی از این سفر وجود دارد.
اگر این سفرها به اقتصاد کشور کمک نکند بیهوده و بی تأثیر خواهد بود
وی در ادامه درباره سفر کاترین اشتون گفت: وی می خواهد ارتباط ایران و اروپا را دنبال کند در حال حاضر در زمینه های اقتصادی در داخل کشور از سوی آنان به نتیجه نمی رسد زیرا نگاه ما باید به داخل کشور باشد و از این آمد و رفتن ها چیزی عاید کشور نمی شد پس همه هَم و غم ما باید معطوف به داخل شود زیرا مگر چقدر وقت و انرژی داریم که آن را بر روی سیاست خارجی بگذاریم آنچه اکنون اولویت کشور است موضوع اقتصادی است و اگر این سفرها کمکی به اقتصاد کشور نکند بیهوده و بی اثر خواهد بود.
اتحادیه اروپا نشان داده که به دنبال منافع خود است و به فکر منافع ملت ایران نیست
وی درباره موضوع حقوق بشر که از سوی اشتون مطرح شده است، تاکید کرد: این موضوع پوششی و ظاهری برای پیگیری منافع اتحادیه اروپا است، ما از 1400 سال پیش که تمدن اسلامی را داشتیم و حقوق مردم از طریق اسلام پی گیری می شد انان در ابتدائیات تمدن دچار مشکل بودند و آنان در حدی نیستند که حقوق بشر را برای ما تعریف کنند.
هر کجا به نفع آنان باشد حقوق بشر است و هر کجا به ضرر آنان باشد حقوق بشر را زیر سئوال می برند در ایران مردم سالاری دینی حاکم است و چیزی نیست که آنان بخواهند برای ما تعیین کنند.
همچنین در زمینه مسئله زنان الگوی زنان ما حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب(س) هستند نه آنچه که آنها بخواهند برای ما تعیین کنند.
چرا هیئت اروپایی با خانواده شهدای هسته ای دیدار نمی کنند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر درباره دیدارهای اشتون در ایران گفت: باید مشخص شود که متولی دیدارهای خارجی چه کسانی هستند نباید اینگونه باشد که آنان هر کاری که خواستند می توانند انجام دهند چرا تیم های خارجی که به ایران می آیند با منتسبان به فتنه دیدار می کنند؟ چرا دستاوردهای انقلاب اسلامی را نمی بینند اگر ادعای حقوق بشر دارند چرا با خانواده های شهدای هسته ای دیداری انجام نمی دهند؟
وی با بیان اینکه مسئولان باید تشخیص دهند که سفر اشتون چه فرصت هایی می تواند برای ما ایجاد کند، خاطرنشان کرد: هیئت اروپایی باید از دستاوردهای ما دیدار کند تا ببینند صلح امیز است، همچنین باید تأسیسات هسته ای ما را ببینند اگر چیزی هست مذاکره کنند و اگر مسئله ای نیست بازی بیهوده و بی پایان مذاکرات را به پایان ببرند.
وی در ادامه افزود: باید مشخص شود چه منطقی است که هرگاه هیئت ها به ایران دعوت می شوند با فتنه گران دیدار می کنند پس چه دلیلی برای این دعوت وجود دارد؟
رحمانی با اشاره به نقش حائز اهمیت موضع گیری های دستگاه دیپلماسی اظهار داشت: اینکه به فکر برقرار کردن ارتباط باشیم، چیز خوبی است اما استکبار جهانی است که با ایجاد اسلام هراسی و ایران هراسی روابط ما را با دنیا تحت الشعاع قرار داده آنان زمینه چینی می کنند تا کشورها را از جمهوری اسلامی ایران بترسانند.
وی ادامه داد: اقتصاد ما نیازمند سرمایه گذاری است اگر نگاه ما این باشد که از آرمان ها کوتاه بیاییم و 20 درصد را داده و با سه درصد راضی باشیم در نهایت به نفع ملت نخواهد بود، مسئولان در عملکرد خود به سه اصل عزت، حکمت، مصلحت توجه کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در مورد سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی گفت: پیک جمعیتی برای کنکور در حال کاهش است و دانشگاه آزاد اعلام کرده که ظرفیت ما در حال کم شدن است اما تکلیف دانشگاه آزاد با این همه ملک دانشگاه در سراسر کشور و تعداد کم دانشجویان چه می شود؟ دانشگاه آزاد با تمام توان خود وارد شد و به هیچ وجه حاضر نیست که این منفعت مالی را از دست بدهد.
وی ادامه داد: نیروهای تولید شده در دانشگاه آزاد باید به سمت پژوهش بروند و به جایی اینکه مسئولان دانشگاه آزاد به فکر خودشان باشند باید به فکر مردم باشند و این همه املاک دانشگاه در راستای کشور و جوانان هزینه شود.
چرا اموال دانشگاه آزاد در اختیار عده ای خاص قرار دارد
رحمانی در انتقاد به هاشمی مبنی بر مقایسه دو سال گذشته دانشگاه آزاد با دوران طاغوت تصریح کرد: اولین چیزی که از دوران طاغوت به ذهن می اید اینکه یک نفر مدت مدیدی پستی داشته باشد و هیچ کس نتواند آن را تغییر دهد همچنین مردم هیچ نقشی نداشته باشند اینکه در دانشگاه آزاد هیچ ساز و کاری وجود نداشته که منتهی شد به اینکه ریاست دانشگاه آزاد را افراد دیگری برعهده بگیرند و سیاست های دانشگاه را عده محدودی تعیین کنند.