نمی‌خواهیم سرخابی‌ها را از سر خودمان باز کنیم/ قصدمان کاهش مشکلات است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۴۷۶
نوبخت در جمع خبرنگاران:

نمی‌خواهیم سرخابی‌ها را از سر خودمان باز کنیم/ قصدمان کاهش مشکلات است

سخنگوی دولت گفت: وضع موجود مطلوب نیست، اما نمی‌خواهیم که این دو باشگاه را با واگذاری غلط از سرمان باز کنیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمدباقر نوبخت در پایان مراسم اعطای نشان ویژه کمیته بین‌المللی المپیک به قهرمانان المپیک لندن در جمع خبرنگاران در خصوص واگذاری باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: قصد ما کاهش مشکلات این دو تیم است، نه اینکه برای آنها مشکلات جدید ایجاد کنیم و کاری که انجام دادیم را در نهایت به عنوان یک کار ناقص و نارس پس بگیریم.
 
وی در ادامه افزود: ما تلاش می کنیم که این واگذاری، مشکلات این دو باشگاه را حل کند. در هیئت وزیران نیز تاکید شده که اینها مثل دو پاره وجود ما هستند و باید آنها را به کسانی بدهیم که کاستی‌ها را برطرف کنند، مطمئن باشید که این کار را با حساسیت انجام می‌دهیم.
 
سخنگوی دولت در خصوص اینکه واگذاری این دو باشگاه در دولت زمان‌بر است و ممکن است با زمان نقل و انتقالات بازیکنان تداخل داشته باشد، گفت: اگر بتوانیم به نقطه مطلوب در خصوص واگذاری این دو باشگاه برسیم، به شرطی که مشکلات آنها حل شود، یک روز هم تاخیر نمی‌کنیم و آن را به دست مردم می‌دهیم تا آنها مدیریت کنند.
 
نوبخت افزود: وضع موجود مطلوب نیست و از ادامه آن خرسند نیستیم؛ همچنین نمی‌خواهیم این دو باشگاه را با یک واگذاری نادرست از سر خودمان باز کنیم.
 
وی یادآور شد: شرایط ما مانند کسی است که می‌خواهد دختر عزیز خود را به خواستگاری بدهد و مطمئناً به کسی می‌دهد که او را خوشبخت کند.
 
سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند که این دو باشگاه به افرادی نزدیک به دولت واگذار می‌شود، گفت: چنین چیزی صحت ندارد و ما این دو باشگاه را به افراد صالح و به مردم واگذار می‌کنیم.
 
نوبخت در ادامه یادآور شد: با توجه به اینکه با وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک جلسات متعددی را در ارتباط با چگونگی تامین نیازهای لازم در عرصه ورزش و آنچه  در افتخارآفرینی ورزشکاران موثر است، داشتیم، به تناسب و با توجه به محدودیت‌های خزانه، بودجه‌ها را تقسیم می‌کنیم.
 
وی در پایان گفت: المپیک عرصه‌ای است که قهرمانان برای سربلندی وطن استعدادهای خود را نشان می دهند.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار