کد خبر:۲۹۹۴۷۷

آمریکا خواستار عقب‌نشینی فوری روسیه از اوکراین شد

کنگره آمریکا از روسیه خواست فوراً از شبه جزیره کریمه خارج شود.
آمریکا خواستار عقب‌نشینی فوری روسیه از اوکراین شد

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، کنگره ایالات متحده روز گذشته از روسیه خواست نیروهای خود را فوراً از خاک اوکراین خارج کند.

 

 به گزارش فرانس پرس، سنای آمریکا با تصویب قطعنامه ای ضمن حمایت از اوکراین در بحران جاری این کشور، بشدت با روسیه مخالفت کرد.

 

سنا همچنین خواستار تعلیق حضور روسیه در گروه هشت - هشت کشور بزرگ اقتصادی جهان - نیز شده است.

 

قطعنامه تصویب شده الزام‌آور نیست و خواستار اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه می‌شود تا «رئیس‌جمهوری، ولادیمیر پوتین، نیروهای نظامی خود را از سرزمین اوکراین خارج کرده و آن را به طور کامل تحت حق حاکمیت آن کشور قرار دهد.»

 

نمایندگان سنا همچنین از باراک اوباما خواسته اند تا به اعمال تحریم های اقتصادی علیه مسکو اقدام کند.

 

بنا بر اعلام کاخ سفید آمریکا، جان کری، وزیر خارجه آن کشور نیز در گفت‌وگویی تلفنی با سرگئی لاوروف تصریح کرده است که هر گونه افزایش تنش در اوکراین، حل مسئله به شکل دیپلماتیک را مشکل‌تر می‌کند. سخنگوی کاخ سفید می‌گوید، جان کری تمایل خود را برای ادامه گفت‌وگو با همتای روس خود ابراز کرده، اما افزوده است که مذاکرات باید در فضای مناسب و با هدف حفظ تمامیت ارضی و حق حاکمیت اوکراین انجام شود.

 

وزارت خارجه روسیه نیز گفته است، مسکو «بر لزوم در نظر گرفتن منافع همه اوکراینی‌ها و احترام به حق شهروندان شبه‌جزیره کریمه برای تصمیم گرفتن درباره سرنوشت خود مطابق قوانین بین‌المللی» تاکید کرده است.

 

این اقدامات پس از آن صورت گرفت که پارلمان محلی کریمه دیروز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که 78 نفر از 81 نماینده آن به ««بیانیه استقلال جمهوری خودمختار کریمه و شهر سواستوپول» رای مثبت داده‌اند. این رای‌گیری در آستانه همه‌پرسی از مردم این منطقه در مورد پیوستن کریمه به روسیه انجام می شود که قرار است در روز 16 مارس برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار