کد خبر:۲۹۹۸۴۹
رمضان‌پور در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سازمان ملل آمریکا را به عنوان بزرگترین ناقض حقوق بشر بررسی کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی درباره سفرهای هیئت اروپایی به ایران گفت: مسئولان باید به فکر منافع ملی باشند نه منافع حزبی یا گروه اندکی که ...

محمد مهدی رمضان‌زاده، مسئول بسیج دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با‌ «خبرگزاری دانشجو» درباره سخنان اخیر بان‌کی‌مون مبنی بر آزادی سران فتنه و بحث حقوق بشر در ایران  همچنین تاکید آمریکا بر تحریم های گذشته گفت: سازمان ملل باید بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر یعنی امریکا را مورد بررسی قرار دهد مشکلاتی که این کشور ابرقدرت ایجاد کرده از جمله کشتار در عراق، افغانستان، حملات هواپیمای بدون سرنشین در پاکستان که باعث کشته شدن بسیاری از مردم از این موارد نقض حقوق بشر است که پس از بررسی این موضوعات می‌توان به حقوق بشر در ایران پرداخت.


وی در ادامه با بیان اینکه جرم سران فتنه بر کسی پوشیده نیست همه ملت ایران می‌دانند که سران فتنه مرتکب خطای بزرگی شدند که نابخشودنی است خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات فتنه گران اینکه اردوکشی خیابانی راه انداختند و برای امنیت ملی مخاطره ایجاد کردند و حقوق بشر را زیر سوال بردند پس آنان باید محاکمه شوند و در دادگاه صالحه به سزای اشتباهاتشان برسند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بهشتی در باره سفر اخیر اشتون به ایران و دیدار با این فتنه گران گفت: این سفرها بیشتر از اینکه نفعی برای کشور داشته باشد هزینه‌بر است و باعث می‌شود افرادی که جرم وخلاف قانون انجام داده‌اند را عادی‌سازی کند همچین فضا را به این سمت ببرد که این افراد کاری نکرده اند و مشکلاتی را ایجاد ننموده اند همچنین جمهوری اسلامی بدون هیچ دلیل آنها را بازداشت کرده که البته این سناریویی است که عده‌ای در داخل نیز آن را دنبال می‌کنند.


رمضان‌پور با اشاره به اینکه مسئولان باید این سفرها را بررسی کنند که آیا برای ملت فایده‌ای دارد یا خیر ابراز داشت: مسئولان باید به فکر منافع ملی باشند نه منافع حزبی یا گروهی و یا عده اندکی که دوست دارند کشور را به قهقرای سال 88 ببرند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار