آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۸۷۲

قهرمان غرب آسیا مشخص شد / مهرام برنده فینال ایرانی

تیم بسکتبال مهرام با پیروزی مقابل پتروشیمی دیگر رقیب ایرانی حاضر در فینال باشگاه‌های غرب آسیا به مقام قهرمانی این مسابقات دست یافت .

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، فینال پانزدهمین دوره مسابقات بسکتبال باشگاه‌های آسیا که به میزبانی باشگاه مهرام در جریان بود، امروز بین تیم های پتروشیمی و مهرام برگزار شد که این مسابقه را مهرام با نتیجه 90 بر 73 به سود خود به پایان برد و جام قهرمانی را از آن خود کرد.

 

در این بازی که از ساعت 18 آغاز شد مهرام با ترکیب فرید اصلانی، صمد نیکخواه بهرامی، حامد حدادی، سام داگلاس و اوشین ساهاکیان وارد میدان شد و در سوی دیگر مهران حاتمی پتروشیمی را با ترکیب مهدی کامرانی. حامد آفاق، ارسلان کاظمی، گادزاریچ، اریک داوسون به میدان فرستاد. کوارتر اول این رقابت بسیار حساس را پتروشیمی با نتیجه 21 بر 17 پیروز شد و در کوارتر دوم نیز پتروشیمی 22 بر 17 موفق شد به برتری برسد.

 

در کوارتر سوم پتروشیمی بازی ضعیفی را نسبت به نیمه اول به نمایش گذاشت و مهرام بهتر از فرصت‌ها استفاده کرد و در پایان 29 بر 16 پیروز شد و در کوارتر چهارم که اوج حساسیت بازی بود پتروشیمی بازی را از دست رفته می‌دید و مهرام همانند کوارتر سوم با قدرت در زمین ظاهر شده بود و توپ‌های این تیم یکی پس از دیگری وارد سبد میشد و مهرام موفق شد این کوارتر را نیز با نتیجه 27 بر 14 به سود خود به پایان برساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار