دو کلمه هم از روباه پیر!
کد خبر:۲۹۹۹۳۳

دو کلمه هم از روباه پیر!

نخست‌وزیر رژیم انگلیس با استبدادی خواندن نظام ایران گفت تحت تاثیر انتخابات دولت جدید ایران قرار نگرفته است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دیوید کامرون در جریان سفر به فلسطین اشغالی و ضمن سخنانی در پارلمان رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی را نظامی استبدادی خواند و با اشاره به انتخاب حسن روحانی در انتخابات امسال گفت: من تحت تاثیر دولت جدید ایران قرار نگرفته‌ام.

 

رژیم انگلیس تا سال 1948، فلسطین را در اشغال خود داشت اما در این سال ضمن تبانی با صهیونیست‌ها، زمینه تاسیس رژیم نامشروع صهیونیستی را فراهم کرد. به عبارت دیگر، رژیم انگلیس از متهمان اصلی نقض کامل بالغ بر 6 میلیون شهروند فلسطینی محروم از حق حاکمیت ملی است.

 

نخست‌وزیر انگلیس ضمن اشاره به حمایت لندن از سیاست‌های اشغالگرانه این رژیم گفت: یک ایران هسته‌ای تهدیدی برای منطقه و کل جهان است من در نگرانی‌های اسرائیل نسبت به برنامه هسته‌ای ایران سهیم هستم.

 

منبع: کیهان

نظرات شما
بدون نام
-
۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
هر ننه قمري اين روزها برامون شاخ شده ها
ظريف کجاست ؟ روحاني کجاست ؟
تدبير و اميد به سکوت مرگ فرو رفته آيا؟
11
0
پربازدیدترین آخرین اخبار