کد خبر:۳۰۰۳۲۰
کریمیان اقبال در جمع خبرنگاران:

تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های کارآفرین یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت علوم

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم تبدیل دانشگاه‌ها از مراکز پژوهشی به دانشگاه‌های کارآفرین را یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت علوم بیان کرد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی کریمیان اقبال صبح امروز در جمع خبرنگاران در سالن اجتماعات وزارت علوم با بیان اینکه در هیچ مقطعی به اندازه موقعیت کنونی موقعیت حساسی نداشته‌ایم، گفت: وجود نیروی انسانی و علم و دانش حاصل از تحقیقات دانشگاهیان، ما را به این موقعیت حساس رسانده است که سال 93 شاهد بروز و ظهور آن خواهیم بود.
 
وی افزود: زیرساخت‌های پارک‌ها و مراکز رشد و فناوری زیرساخت‌هایی هستند که از دو منبع نیروی انسانی و علم و دانش برای توسعه اقتصادی کشور حتی صادرات نیز قابل استفاده هستند.
 
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم گفت: در حال حاضر دارای 33 پارک علم و فناوری و 148 مرکز رشد واحدهای فناوری در کشور هستیم.
 
کریمیان‌اقبال افزود: مراکز رشد مکانی هستند که نیروی انسانی را پرورش می‌دهند و فعالیت‌های لازم آنها طی سه سال به منظور کسب و کار انجام می‌شود و پس از سه سال می‌توانند به محیط پارک علم و فناوری وارد شوند و در ارتباط با صنعت نیازهای آنها را برآورده کنند.
 
وی گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های ما در وزارت علوم تغییر تفکر دانشگاهیان و دانشگاه های ماست تا بتوانیم دانشگاه‌ها را از مراکز پژوهشی به دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل کنیم.
 
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم افزود: ایجاد دفاتر انتقال فناوری یکی از اقداماتی است که در استادانی که دارای ایده‌های تجاری‌سازی هستند پس از ثبت اختراع آنها و سپس فروش آن ایده و راه‌اندازی یک شرکت در پارک علم و فناوری انجام می‌شود.
 
کریمیان‌اقبال افزود: تا کنون با دانشگاه‌های صنعتی شریف، علم و صنعت و صنعتی اصفهان به صورت بومی این طرح را اجرا کرده‌ایم؛ خوشبختانه وزارت بهداشت نیز دانشگاه علوم پزشکی ایران را برای اجرای این طرح به این دانشگاه‌ها اضافه کرده است.
 
وی درباره شرکت‌های دانش بنیان نیز گفت:‌ ایجاد 20 هزار شرکت دانش بنیان اقدام ساده‌ای نیست و وزارت علوم به تنهایی نمی‌تواند از عهده آنها برآید، لذا همکاری و تعامل دستگاه‌های دیگر را در این باره می‌طلبد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار