ايستادن در برابر راي ملت ايستادن در برابر نظام است
کد خبر:۳۰۱۲۴
دولت نهم انتخاب دهم - 6/عبادي درگفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

ايستادن در برابر راي ملت ايستادن در برابر نظام است

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه امام خميني (ره) قزوين با تاكيد بر اينكه با پيروزي و راي حداكثري مردم به احمدي نژاد پازل نظام جمهوري كامل شد، گفت: ايستادن در برابر راي ملت ايستادن در برابر نظام است.

عبادي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه ديگر علف هاي هرز نمي توانند در مقابل چنين حركت هاي مردمي رشد كنند، اظهار داشت: كساني كه بخواهند در برابر راي قاطع مردم به احمدي نژاد عكس العمل نشان دهند، در حقيقت خود را در برابر نظام جمهوري اسلامي قرار داده اند و در ميان ملت طرد خواهند شد.

وي با اشاره به اينكه مردم در اين دوره از انتخابات ثابت كردند كه شعور سياسي آنان بالاتر از بسياري از سياسيون است، تصريح كرد: اول و آخر اين انقلاب حرف مردم است؛ چراكه حرف دل مردم همان گفتمان امام و رهبري است.

عبادي با بيان اينكه شكستن حلقه بسته مديراني كه خود را صاحب نظام و مملكت مي دانستند و مهمترين عامل پيروزي احمدي نژاد بود، خاطرنشان كرد: با وجود آنكه احمدي نژاد حزب و پولي براي تبليغات نداشت ولي تنها وي بود كه حرف امام و رهبري را مي زد و مردم نيز با راي خود او را تاييد كردند. 

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه امام خميني (ره) قزوين با بيان اينكه كاركردن واقعي احمدي نژاد يكي از عواملي بود كه كانديداها توان رقابت با وي را نداشتند، بيان كرد: با وجود آنكه سه كانديدا مقابل احمدي نژاد بودند و سعي در تخريب كردن وي داشتند، انتخابات مردم مهر تاييدي بر ادامه مبارزه با باندهاي قدرت و ثروت شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار