وزیر بهداشت قدرت علمی هر کشوری را پشتوانه مهم در مذاکرات بین المللی دانست.
گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سید حسن هاشمی در گفت وگویی با بیان اینکه ابتکار جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم(ص) که یک جایزه بین المللی است، افزود: برگزاری این جایزه اقدامی ارزشمند است و تاثیر بسیار فراوانی در شناختن و شناساندن توامندی های مسلمانان و دنیای اسلام به یکدیگر و جهان و تعامل محققان مسلمان خواهد شد.
هاشمی افزود: رقابت های علمی و برپایی جشنواره های مربتبط به نشاط و بالندگی در محیط های علمی و تحقیقاتی منجر می شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دیپلماسی علم واقعیتی شناخته شده و برخوردار از پتانسیل های فراوان است، اظهار داشت: قدرت علمی هر کشور یا مجموعه ای از کشورها نیز یکی از پشتوانه های مهم در مذاکرات بین المللی است.
هاشمی با اشاره به دستاورهای مختلف ایران پس از انقلاب اسلامی تصریح کرد: معرفی دستاورهای علمی کشورمان باعث افزایش اعتبار علمی آن در کشورهای اسلامی می شود که موجبات ارتقای قدرت ما در مذارکرات بین المللی را فراهم می آورد.
وی ادامه داد: ایجاد وحدت بیشتر در جهان اسلام در تمام ابعاد متاثر از به وجود آمدن وحدت علمی، یکی از ویژگی های دیپلماسی علم است، ارتباطات علمی به استحکام روابط بین کشورها منجر شده و حتی موجب تقویت ارتباطات سیاسی بین آنها می شود.
نقش برجسته مسلمانان در پیشرفت های علمی دنیای غرب
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دبیرخانه جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم (ص)قلب تپنده این جایزه است که با محققان و دانشمندان و موسسات علمی متعدد در سراسر جهان مرتبط است.
هاشمی با اشاره به موفقیت های علمی کشورهای اسلامی در سال های اخیر در حوزه سلامت اظهار داشت: سهم کشورهای اسلامی مسلمان در پیشرفت های علمی پزشکی به مراتب می تواند بیش از این باشد.
وی افزود: در پیشرفت های علمی دنیای غرب تعدادی از محققان و دانشمندان مسلمان مقیم آن کشورها نیز نقش برجسته ای دارند.
هاشمی گفت: معتقدم کشورهای اسلامی با پتانسل های خوب و متنوع می توانند مکمل یکدیگر باشند و به کمک هم بشتابند و هم افزای نقاط قوت یکدیگر باشند.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، جایزه پیامبر اعظم(ص) 14 تا 19 دی 93 با حضور دانشمندان و مقامات عالی رتبه کشورهای جهان اسلام در تهران برگزار می شود.