کد خبر:۳۰۱۷۴۷

تفاوت سریال پایتخت و سریالهای ماهواره ای

خیانت ، خشونت و مثلثهای نامشروع عشقی ، بیشترین مضمون سریالهای ترکیه ای است . اسپانسرها و مجموعه ناپیدای حامی این سریالها ، پس از مدتها آزمون و خطا متوجه شدند که باید مردم ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه را از طریق یک فرهنگ مشابه تحت تاثیر در جهت فروپاشی قرار دهند .

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»،  مدتهاست که خانه های بسیاری از ایرانیان میهمانان ناخوانده ای دارد . میهمانانی که از طریق آنتهای ماهواره ، توانسته اند ساعتهای زیادی از وقت ایرانیان و مخصوصا بانوان سرزمینمان را به خود اختصاص دهند.

 

خیانت ، خشونت و مثلثهای نامشروع عشقی ، بیشترین مضمون سریالهای ترکیه ای است . اسپانسرها و مجموعه ناپیدای حامی این سریالها ، پس از مدتها آزمون و خطا متوجه شدند که باید مردم ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه را از طریق یک فرهنگ مشابه تحت تاثیر در جهت فروپاشی قرار دهند .
 

آنها خوب می دانستند که برای فروپاشی یک سرزمین ابتدا باید از فروپاشی کوچکترین نظام اجتماعی آن جامعه ، یعنی خانواده آغاز کرد .

 

و چه انتخابی بهتر از کشور ترکیه . چند سال پیش عکسهایی هم سفر مرداک به ترکیه و دیدار وی با بالاترین مقامات این کشور منتشر شد .
 

گویی قرارداد اعلام نشده ای ، بسته شده بود وترکیه قرار بود مانند بسیار از نقشهای توخالی دیگر ، بازوی اجرایی این نقش نیز باشد .
 

این کار انجام شد و متاسفانه در ایران و دیگر کشورهای خانواده این سریالها مورد استقبال جامعه شهری نیز قرار گرفت .

 

از نظر نشانه شناسی و چینش پیامها در جهت تغییر رفتار ؛ سریالهای ترکیه ای در جهتی حرکت کرد و می کند اعضای یک خانواده پس از دیدن مکرر آن آرام آرام از هم دور می شوند .
 

این دور شدن قرار است نامحسوس اتفاق بیفتد و کافی اختلافاتی نیز در یک خانواده وجود داشته باشد که بتواند سرعت این جدایی را بیشتر و بیشتر هم بکند .

 

عادی شدن روابط نامشروع آن هم در کثیف ترین شکل ممکن که در خود ایالات متحده امریکا نیز قبیح شمرده می شود ، در راستای فروپاشی بنیان خانواده ایرانی و خاورمیانه ای ، از اهداف تهیه و تولید این سریالهای جهت دار محسوب می شود .

 

در چنین هنگامه ای مجموعه تلویزیونی پایتخت 3 پخش می شود که طبق آمارهای موجود و برخی نظر سنجی ها ، می تواند مخاطب را از چنگال سریالهای ترکی نجات دهد .

 

پایتخت ایرانی ایرانی است . برعکس سریالهای بی مایه ترکی ، ارتباط واقعی با تماشاگرش برقرار می کند . پیام پایتخت به زبان ساده این است که باید خانواده و گرمای آتش خانواده حفظ شود .
 

اعضای خانوده پای هم بایستند ( حتی پای اشتباهات و شکست های هم ) . این پیام به زیباترین شکل ممکن از طریق دیالوگ های فیلمنامه به مخاطب منتقل می شود .

 

نقی به عنوان پدر خانوده و هما به عنوان مادر خانواده در سخت ترین شرایط از پایتخت 1 در کنار هم ایستاده اند و خوشی ها و تلخی ها و سختی های بسیاری را گذرانده اند ، اما هم چنان در کنار هم و پشت هم می ایستند . دقیقا در نقطه مقابل سریال های ترکیه ای که به زبان فارسی از ماهواره پخش می شود .
 

نقی عاشقانه پدرش ، همسرش و فرزندانش و پسرخاله اش را دوست دارد و این علاقه و عشق را نویسنده در طول این سه قسمت به بهترین شکل در فیلمنامه گنجانده است و کارگردان هم به بهترین وجه آن را به تصویر می کشد .

 

پس پایتخت باید بماند ، چون مردم آن را می خواهند و با آن همزاد پنداری می کنند و این همزاد پینداری به نفع آنهاست . به نفع حفظ حریم خانواده و در نهایت به نفع ایران عزیز .
 

و پایتختهای زیادی باید در طول سال پخش شود تا مخاطب سرگشته و در خطر ایرانی ؛ از تاریکی سریال های بی مایه ترکیه ای ، و شاید بهتر بکوییم مرداکی ؛ رهایی پیدا کند .

 

منبع: افکارنیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۰۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱
دست همشون درد نكنه ، خدا خيرشون بده
پايتخت از زندگي ساده و صميمي ايرانيها ميگه
21
2
S.M.Z
-
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۲
خبرگزاري دانشجو! اشتباه نکن! اين پايتخت 1 بود که سال 89 ساخته شد و سال 90 شاهين نجفي ملعون به امام ما(هادي النقي) توهين کرد. اشتباه نکن، چرا که همين محسن تنابنده با چشاي لوچش نقش نقي رو بازي مي کرد. همين افراد هستند که ميخوان زندگي سرمايه داري رو جا بندازن. همين ديشب 3 ميليون به لباس دادند. اين يعني چي؟ اين يعني زندگي علوي؟! زندگي شيعي؟! هما خانم همسر عزيز آقاي " نقي معمولي" کلش باد کرده بود!!! اين راه رسم مادرمون خانم فاطمه زهراست؟! تو صدا سيماي ما اگه خانما خط چشم نکشن نميتونن نقششونو بازي کنن!!! ارسطو هم که يک خروس رو تو ذهن بيننده مجسم ميکنه! تو پايتخت 1 زن گيرش نيومد، تو 2 هم همينطور و تو پايتخت 3 هم دنبال يه زن چيني تو ترکيه رفت! اين يعني چي؟!عزيزان دل فرداتونو خودتون بسازيد...
9
26
واله
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱
شما مطمئني سريال رو ديدي، نديدي آخرش همشون از کاري که کرده بودند پشيمون شدند! نديدي چقدر راحت با خراب شدن لباسها کنار اومدن و لباساي معمولي خودشون رو پوشيدن، نديدي با وجود اختلاف نظر ، پشت همديگر رو تو مشکلات ميگيرن، نديدي براي شادي همديگه براحتي از ماديات ميگذرن، خداوکيلي اگه 30 درصد حواسي که به تخمه پاي تلويزون ميديم به خود تلويزيون بديم اينجوري نميشه
ابراهيم
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴
در اين طوفان فيلم هاي ماهواره اي همين پايتخت خودش يک جانبه جلوشون ايستاده.با آنکه من خودم هم به اين فيلم نقدهاي فراواني دارم از جمله نبودن نماز در سکانس هاي فيلم و فقط تا حالا نمازخواندن اوس موسي رو نشون داده...
ولي smzجان شما خيلي با تنگ نظري نقد ميکنين هماحجابش بنظرم خوبه...مگه قرار بود روبند بزنه...
min
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
البته که کليپس زدن و بالا بردن موها در دين ما پسنديده نيست و حتما روبند زدن نيست در حالي که نبايد موها رو بالا برد اما من اين گونه از اين فيلم برداشت کردم که نويسنده خواسته اين مدل باب شده در جامعه را با مضراتش نشان دهد که حتي مرد خانواده نيز از اين کار خوشش نمي آيد.
S.M
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۶
سخت نگير انقد S.M.Z جان
4145
-
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
با سلام بهترين سرياليه که آقاي سيروس مقدم ساخته هم مخاطب بسيار زيادي داره بنده خودم اهل مازندرانم و از اقاي سيروس مقدم تشکر ميکنم
21
1
پربازدیدترین آخرین اخبار