کد خبر:۳۰۱۷۶۴

شایعه‌ای که زندگی اکبر عبدی را مختل کرد

در آخرین سفر حجی که رفتم در خانه خدا از خدا خواستم تا کمکم کند که راستگو باشم و دروغ نگویم.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،اکبر عبدی از مخاطبان و علاقه‌مندان فرهنگ و هنر درخواست کرد سعیشان بر این باشد که همیشه در زندگی راستگو باشند حتی اگر برخی مواقع این راستگو بودن به ظاهر به ضررشان تمام شود.
عبدی درباره پیشنهاد نوروزی خود به مخاطبان و علاقه‌مندان فرهنگ و هنر به خبرنگار مهر گفت: خواسته‌ام از مردم این است که سعی کنند راستگو باشند حتی اگر برخی مواقع این راستگو بودن به ضررشان تمام شود. اگر دیر به قرار می‌رسند به دروغ نگویند که در ترافیک گرفتار شدیم بلکه اگر حقیقت این است که دیر حرکت کرده و برنامه ریزی دقیقی برای آمدن به سر قرار نداشتند واقعیت را بگویند.

 

وی با بیان اینکه من هم در زندگی دروغ می‌گفتم، یادآور شد: در آخرین سفر حجی که رفتم در خانه خدا از خدا خواستم تا کمکم کند که راستگو باشم و دروغ نگویم.

 

این بازیگر مطرح سینما، تئا‌تر و تلویزیونی با اشاره به اینکه برخی انسان‌ها با هم تعارف دارند، تصریح کرد: اگر کسی را دوست نداریم نباید در مقابل او بگوییم که دوستش داریم و وقتی رفت پشت سرش بگوییم که آدم خوبی نیست. اگر به کسی نقد داریم باید رک و روراست به خودش بگوییم و تعارف الکی نکنیم که بعد پشت سرش حرف بزنیم.

 

عبدی با اشاره به برخی منتقدان سینما که بدون تماشای فیلم آن را نقد می‌کنند، گفت: منتقدی فیلمی را نقد می‌کند در حالیکه فیلم را ندیده است ولی راستگو نیست که بگوید فیلم را ندیده‌ام پس نمی‌توانم نقدش کنم. او حاضر است دروغ بگوید و فیلم را نقد کند.

 

بازیگر فیلم‌های «اخراجی‌ها» یادآور شد: با برخی افراد که صحبت می‌کنم به من می‌گویند مسعود ده نمکی از پشت‌بام دانشجو به پایین پرت کرده است اما وقتی از آن‌ها می‌پرسم شما با چشم خودتان این اتفاق را دیده‌اید پاسخشان این است که در سایت‌ها این حرف‌ها را نوشته‌اند و خودشان این اتفاق را ندیده‌اند و در واقعیت داشتنش تردید می‌کنند ولی باز هم آن را به زبان می‌آورند.

 

این هنرمند با سابقه عرصه بازیگری ادامه داد: در اینترنت عکس دخترم را در کنار عکس جوانی گذاشته‌اند و زیر آن نوشته‌اند «دختر اکبر عبدی به همراه دامادش». از طرف دیگر چند نفر در فیس‌بوک به جای من صفحه باز کرده‌اند و با مردم صحبت می‌کنند و مردم هم فکر می‌کنند که با اکبر عبدی صحبت می‌کنند.

 

عبدی با اشاره به شایعه‌ای که چند سال قبل مبنی بر وخیم بودن حال این هنرمند در فضای اینترنتی منتشر شد، یادآور شد: در آن زمان از طریق اینترنت و در روز 4 اردیبهشت‌ماه گفته بودند که این روز، روز تولد من است و علاقه‌مندان روز تولدم را تبریک بگویند و از طرف دیگر برای زنده ماندنم هم دعا کنند چون حالم خیلی وخیم است. اول اینکه روز تولد من 4 اردیبهشت‌ماه نیست و دوم اینکه در آن زمان شانس آوردم مادرم کنارم بود وگرنه با شنیدن این خبر معلوم نبود چه اتفاقی برایش می‌افتاد.

 

بازیگر فیلم‌های مطرحی چون «مادر»، «دزد عروسک‌ها» و «اجاره نشین‌ها» افزود: 48 ساعت زندگی من به خاطر این شایعه مختل شده بود و از شهرستان اقوام و آشنایان به تهران آمده بودند تا ببینند وضعیت جسمی من چطور است. این شایعه همه را نگران کرده بود و من نمی‌دانم چرا برخی افراد حاضر هستند با دروغ گفتن و شایعه‌پراکنی زندگی هنرمندان را مختل کنند.

 

وی در پایان سخنان خود باز هم بر خواسته خود از مردم که راستگو بودن است حتی اگر این راستگویی به ضررشان تمام شود، تأکید کرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ياسر
-
۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
احسنت.
اگر ما همين نقيصه را ترک کنيم خيلي از مشکلات جامعه مان حل ميشود.
4
0
م.م
-
۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹
امسال که بنام سال فرهنگ هم نام گذاري شده بيائيم با خودمان عهد کنيم با آبروي کسي بازي نکنيم.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار