کد خبر:۳۰۱۹۶۴
شروع سال نو با تغییرات «اعتدال»

یک مدیر جدید دیگر در دوره «تدبیروامید» / «مینابی» رفت، فیض‌آبادی آمد

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تغییر کرد و فیض‌آبادی جانشین بهروز مینایی شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در روزهای پایانی سال 92، خبرهایی مبنی بر تغییر مدیریت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای منتشر شد، اما روابط عمومی این بنیاد، صحت این اخبار را رد کرد.

 

با آغاز سال نو و طی روزهای جاری، مجددا این خبر بر سر زبان‌ها افتاد و نهایتاً از سوی منابع خبری مورد تأیید قرار گرفت و خبرگزاری «ایکنا» خبر تأیید این امر را منتشر کرد.

 

به این ترتیب  بهروز مینایی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای پس از مدت هفت سال که عهده‌دار مسئولیت مدیریت این بنیاد بود، صندلی خود را به فیض‌آبادی داد.

 

البته مینایی، همچنان در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مشغول به فعالیت است و هنوز حکمی برای مدیریت جدید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای صادر نشده.

 

شنیده‌ها حاکی از آن است که بهروز مینایی، هنوز به عنوان رئیس هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مشغول به فعالیت است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار