کد خبر:۳۰۲۰۳۲

تماشاگران تا صبح به تماشای فیلم ده‌نمکی نشستند

فیلم سینمایی «معراجی‌ها» شب گذشته در سینما آزادی در سانس فوق‌العاده از ساعت ۳ بامداد تا ۵ صبح برای تماشاگران به نمایش درآمد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، فیلم سینمایی »معراجی ها« که این روزها در گیشه سینماهای کشور پیشتاز است شب گذشته پنجشنبه 7 فروردین ماه با سانس فوق العاده در سینما آزادی روبرو شد.

به گفته علی سرتیپی مدیر موسسه پخش فیملیران شب گذشته سینما آزادی در یک سانس فوق العاده از ساعت 3 بامداد تا 5 صبح میزبان تماشاگران آخرین ساخته مسعود ده نمکی بوده است که این یک آمار فوق العاده و نویدبخش یک گیشه بسیار خوب برای «معراجی ها» است.

بنابراین گزارش، «معراجی ها» تا چهارشنبه 6 فروردین ماه با فروش بیش از 2 میلیارد و 600 میلیون تومان روبرو شده است که این مبلغ گیشه فیلم جدید ده نمکی را به مرز سه میلیارد تومان نزدیک می کند.

در خلاصه داستان نسخه سینمایی «معراجی‌ها» آمده است محمد با بازی پندار اکبری جوانی است که شوق رفتن به جبهه را دارد اما با مخالفت‌های سرسختانه پدرش (با بازی مهران رجبی) مواجه می‌شود و پدر برای رفتن او به جبهه شرط‌های عجیب و غریب می‌گذارد تا اینکه محمد شبانه از خانه فرار کرده و به جبهه می‌رود و پدر برای بازگرداندن او راهی منطقه می‌شود.

در نسخه سینمایی «معراجی‌ها» اکبر عبدی، دانیال عبادی، بهاره افشاری، برزو ارجمند، مهران رجبی، پوراندخت مهیمن، پندار اکبری، سید جواد هاشمی، اصغر نقی‌زاده، عباس محبوب، ماشاالله شاه‌مرادی زاده به ایفای نقش پرداخته‌اند.
 

همچنین گیشه فیلم سینمایی «چ» ساخته ابراهیم حاتمی کیا نیز رو به افزایش است تا جایی که این فیلم تا شب گذشته در تهران 280 میلیون تومان و در شهرستان 140 میلیون تومان به فروش رسیده است که این فیلم را در مرز نیم میلیاردی شدن قرار داده است.

بنابراین گزارش، فیلم سینمایی «خط ویژه» ساخته مصطفی کیایی نیز از این غائله مستثنا نیست و این فیلم شب گذشته 452 میلیون تومان در سینماهای کشور به فروش رسیده است.

سهم گیشه این فیلم در سینماهای تهران 352 میلیون تومان و در سینماهای شهرستان 100 میلیون بوده است.

منبع: رجانیوز
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار