کد خبر:۳۰۲۴۹۴

طنز/ واکنش هابه قسمت آخر پایتخت ۳

در پی پخش قسمت پایانی سریال پایتخت ۳ از شبکه اول سیما، نمایندگان کشورهای چین، روسیه و آمریکا به این سریال واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، فدراسیون کشتی روسیه اعلام کرده که حق کشتی گیر روسیه را دیشب داوران ایرانی خورده‌اند و حق روسیه تضییع شده است.

 

از سوی دیگر، چینی‌ها تهدید کرده‌اند فیلم پیشنهاد رشوه ارسطو به کشتی گیر چینی را منتشر خواهند کرد.


همچنین فیلا از فدراسیون کشتی ایران توضیح خواسته که چه طور کشتی گیران روسیه و چین، پس از باخت، از جدول رقابت‌ها حذف نشده‌اند و مشترکأ حائز رتبه سوم شدند؟!


پارلمان اروپا نیز در همین رابطه ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده و خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر شد!


نهاد‌ها و سازمان‌های بین المللی، نسبت به دوپینگ نقی پیش از مسابقه و همچنین استفاده از تلفن همراه روی تشک مسابقه و نیز استفاده از داور اول ایرانی در مسابقه فینال مراتب اعتراض خود را ابراز داشته‌اند.


فدراسیون کشتی روسیه، حضور بابا پنجعلی روی تشک و سرشاخ شدن با کشتی گیر روس را، رفتاری غیر ورزشی و خلاف عرف و اخلاق پهلوانی دانسته است.


کشور آمریکا نیز اعلام کرده است، هیچ گونه ورزشکاری را به ایران اعزام نکرده است و کشتی گیر حاضر در فیلم به احتمال زیاد کشتی گیر نمای آمریکایی بوده است.

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسن
-
۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
آي ذوق ميکنم يه چيزي درست بشه کل دنيا به صدا درآد.
بنازم سيروس مقدمو که با اين کارش ثابت کرد ايراني جماعت يعني ايراني.
چين و آمريکا و هر کشوري که ميخواد اعتراض کنه فهميده که اين سريال چه ها که با اين کشورا نکرده.
اينا که اينقد بي جنبن، من نميدونم چجور از شعار مرگ آمريکا سکته نمي کنند.
سيروس جووووووووووووووووووون
فدايي دارييييييييييييييييييييييييي.نوکرتم
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار