کد خبر:۳۰۲۶۰۸

بهانه جالب مربی الجزیره امارات برای باخت مقابل استقلال!

بازیکنان من خسته بودند و نمی توانستند با ضد حملات سریع تیم حریف به خوبی مقابله کنند.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال الجزیره امارات به دنبال شکست خانگی از استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اذعان کرد تیمش در برابر ضد حملات سریع بازیکنان استقلال ناتوان بود.


به گزارش پایگاه ای اف سی از ابوظبی ، والتر زنگا گفت :« ما در نیمه اول بخت های خوبی برای پیروزی در این دیدار را از دست دادیم و اگر تیمی نتواند از فرصت های آسانی که به دست آورده به گل برسد ، شکست می خورد.در نیمه دوم تلاش کردیم تا بتوانیم نتایج بهتری کسب کنیم اما استقلال موفق به گلزنی شد.»


زنگا که در گذشته دروازه بان تیم ملی ایتالیا و تیم اینتر بوده است افزود :« بازیکنان من خسته بودند و نمی توانستند با ضد حملات سریع تیم حریف به خوبی مقابله کنند.تیم الجزیره در این بازی روز خوبی نداشت اما ما هنوز بخت صعود داریم و برگزاری بازی آخر در خانه مزیت خوبی خواهد بود.»
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سجاد
-
۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴
نگه توي خونه استقلال رو برديد!!!!!!!!!!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار