کد خبر:۳۰۳۰۰۵

لقب جدید برای هافبک استقلال پس از درگیری با هواداران

سرمربی استقلال به هافبک تیمش اینگونه تشر زد: «مگر بروسلی شدی که می‌خواهی از فنس بالا بروی و با مردم دعوا کنی؟»

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، اتفاقات پایان بازی استقلال و نفت در هفته بیست و هشتم لیگ بر‌تر، سبب شد تا یک لقب جدید برای هاشم بیگ‌زاده خلق شود!

 

بعد از پایان بازی استقلال با نفت، که با شکست تلخ استقلال همراه بود و منجر به خروج این تیم از کورس قهرمانی در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ شد، هواداران استقلال به شدت به بازیکنان این تیم اعتراض کرده و با لفظ «بی‌غیرت» به آن‌ها حمله کردند.

 

در واکنش به این اعتراض هاشم بیگ‌زاده با برخی از تماشاگران معترض درگیر شد. این بازیکن حتی قصد داشت از فنس بالا برود و با تماشاگران معترض درگیر شود که با پادرمیانی سایر بازیکنان ختم به خیر شد.

 

همین مسئله موجبات عصبانیت قلعه‌نویی را فراهم آورد و باعث شد سرمربی استقلال در رختکن به بیگ‌زاده تشر بزند و بگوید: «مگر بروسلی شدی که می‌خواهی از فنس بالا بروی و با مردم دعوا کنی؟»

 

همین گیر قلعه‌نویی به بیگ‌زاده سبب شده تا همبازیانش در این روز‌ها در تمرینات سر به سر او بگذارند و با لفظ بروسلی از وی یاد کنند!

 

منبع: جام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار