به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کریمی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران با توجه به روند اخیر در سیاست خارجه گفت: قطعنامه پارلمان اروپا روندی است که ریشه در توافقنامه ژنو دارد. این قطعنامه را باید در روند تعاملات و توافقنامه شش ماهه گذشته بررسی کرد، همان طور که پیش بینی میشود غربیها حاضر نیستند دشمنیهایشان را بعد از بحث هستهای به پایان برسانند، حتی به تازگی محورهای دیگر بیش از بحث هستهای مطرح میشود، به طوری که آنها بحثهای مرتبط با حقوق بشر را پررنگ کردهاند.
این فعال دانشجویی افزود: غربیها به بهانه هستهای و مذاکرات میخواهند مباحث دیگری را پیش بکشند، بنابراین باید بررسی شود که مقامات ما چه برخوردی داشتهاند؛ آنها در توافق هستهای به موشکهای بالستیک اشاره کردهاند که نشان میدهد از همان زمان هم به حل و فصل مسائل هستهای قانع نبودهاند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در ادامه افزود: سفرهای متعدد هیئتهای اروپایی و صحبتهایی که در مورد حقوق بشر و فتنه دارند نشان میدهد، اهداف دیگری را در سر میپرورانند، بنابراین اینکه آقای روحانی بحث حقوق شهروندی را در این شرایط مطرح میکند انگار که «طرح ایرانی» نیز میخواهد رضایت غربیها را جلب کند.
وی با تأکید بر حق غنی سازی ایران گفت: اصلی ترین جیزی که در این گفتوگوها خواستار آن هستیم، تثبیت حق غنی سازی هستهای و استفاده صلح آمیز از آن است، اما در متن توافقنامه غنی سازی نمایشی است و آنها به دنبال غنی سازی نمادینی هستند که البته برای فریب مردم است؛ چرا که این طور غنی سازی هیچ فایدهای برای کشور ندارد.
کریمی ضمن اشاره به اتفاقات پیشین گفت: ما تجربه این را داریم که به واسطه عقب نشینیهایمان بیشترین بیادبی به کشور شده است؛ بزرگترین بیادبی زمانی شد که به ما گفتند محور شرارت هستیم، بنابراین اگر ما یک قدم عقب بیاییم آنها ده قدم جلو میآیند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران در پایان تأکید کرد: روز فناوری هستهای یک نماد است که توان داخلی کشور را به اثبات میرساند؛ بنده افراد زیادی را سراغ دارم که از سازمان هستهای اخراج شدهاند، در حالی که آنها افراد اصلی این سازمان هستند و نباید راه آنها را ببندیم.