کد خبر:۳۰۳۸۱۶
مداحی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

غرور ملی در قطعنامه اتحادیه اروپا خدشه‌دار شد

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور گفت: دولت فراموش نکند که غرور ملی در قضیه قطعنامه اتحادیه اروپا خدشه‌دار شده و تبعات آن نیز برعهده خود آنهاست.
غرور ملی در قطعنامه اتحادیه اروپا خدشه‌دار شد

احمد مداحی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره دخالت در امور داخلی ایران از سوی اتحادیه اروپا با صدور قطعنامه حقوق بشری علیه ایران گفت: گستاخی مقامات اروپایی به دلیل مواضع منفعلانه وزارت خارجه در برخورد با آنهاست؛ اگر در دفعات قبلی جواب محکمی به آنها داده می شد، جرات نمی کردند چنین اقداماتی را انجام دهند؛ با این کار، از سوی آنها بی ادبی از حد گذرانده شد، به همین خاطر دولتمردان باید جوابی در خور و بجا به آنها بدهند.


وی با بیان اینکه پاسخ درست به اقدام اتحادیه اروپا مطالبه مردم است، خاطرنشان کرد: دولت فراموش نکند که غرور ملی در این قضیه خدشه دار شده و تبعات آن بر عهده دولت است؛ اگر امروز جوابی شایسته به آنها ندهیم، فردا باید شاهد اقدامات بدتری از آنها باشیم، به همین خاطر دولت در سیاست خارجه باید زبان ملتی باشد که دشمنش را در هر جایی سرجایش می نشاند، تا دیگران اجازه دخالت در امور اثرگذارترین کشور منطقه را به خود ندهند و این در حالی است که دولتمردان ایرانی در این خصوص جواب دوپهلو می دهند!


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور در ادامه ابراز داشت: اروپایی ها غلط می کنند در مسائل دینی ما دخالت کنند؛ به قول امام «کارتر هم اسلام شناس شده است!» کم مانده بود که غربی ها به ما آموزه اخلاقی بدهند، این حرف سخیف آنها دشمنی آنان را نمایان تر کرد و نشان داد که غرب با اسلام مشکل دارد و هدفش لطمه زدن به آموزه های دینی است.


مداحی با اشاره به اینکه تعدادی افراد احمق در پارلمان اروپا هستند که پس از 35 سال هنوز مردم ایران را نشناخته و یاد نگرفته اند چگونه و با چه ادبیاتی سخن بگویند، گفت: وزارت خارجه باید علاوه بر تعلیق مذاکرات، تا معذرت خواهی پارلمان اروپا، سفرای کشورهای اروپایی  را احضار و حتی برخی از آنان را اخراج کند. اروپایی ها که دروغگویی را از حد گذرانده اند، حتی به قوانینی که خودشان نوشته اند هم پایبند نیستند؛ پارلمان اروپا اگر داعیه دار حقوق بشر است، چرا کشتار مسلمانان در میانمار و آفریقای مرکزی را محکوم نمی کند؟ نقض حقوق بشر در  آن کشور دل هر انسانی را به درد می آورد، در آنجا مسلمانان حتی از حقوق اولیه انسانی هم محروم هستند.

 

وی در ادامه افزود: آیا کشتار مردم در سوریه و فلسطین نقض حقوق بشر نیست؟ آیا زندان های مخوف آمریکا ناقض حقوق بشر نیستند؟ آیا حکومت های پادشاهی ناقض حقوق شهروندی نیستند؟ پس چرا اروپا در قبال آنان ساکت است؟


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور در پایان ابراز داشت: اروپایی ها بهتر است به مسائل داخلی خود بپرداند و فکر مشکلات خودشان باشند؛ اگر کمی عقل داشتند می فهمیدند حضور بالای 72درصدی مردم در انتخابات گذشته یعنی ملت ایران به نظام اسلامی پایبند است و از آن حمایت  می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
---
-
۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۸
اونها که از صجبتهاي اجمدي نژاد و تحريمها ميناليدند!

تجويل بگيرند.
خودشون بگند چرا باعث تحقير ملتمان شدند.

سگ هار را که نبايد ناز کرد.
بايد مقابلش گارد گرفت تا بنشيند و حمله نکند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار