مهمترین محور سخنرانی ناصر آراسته، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
* اتحادیه اروپا اگر تمایل به تأسیس دفتر داخل کشور را دارد و اگر زمزمهای از داخل دولت مبنی بر تشکیل این لانه جاسوسی شنیده است، بداند که دانشجویان اجازه تشکیل لانه جاسوسی در کشور را نخواهند داد.
* اتحادیه اروپا بداند اگر امروز این دانشجویان انقلابی تنها به این تجمع بسنده کردند این بدان معنا نیست که میتوانند مجدداً گستاخانه به ملت ایران توهین کنند.
* آقای روحانی و دکتر ظریف صدای این جمعیت را بشنوند، آقای ظریف بدان اگر شما به جای استفاده از دیپلماسی خنده با صلابت با غرب صحبت میکردید ما شاهد اینگونه توهینها به ملت شریف ایران نبودیم.
* امروز دانشجویان آماده هستند که خدشهای به کشور وارد نشود و این اولین اقدام و هشدار ماست. اگر با این اقدامات برخورد قاطع نشود مکان تجمع بعدی ما مقابل وزارت خارجه است.
* ملت ایران یک شعار وحدتآفرین دارد و این شعار از اول پایه وحدت ملت ایران بوده است و آن شعار مرگ بر آمریکاست.
*باید از درون دولت شعار وحدتآفرین مرگ بر آمریکا شنیده شود.