به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سایت حامی دولت یازدهم در مطلبی نوشت: جناب مولوی عبدالحمید، تاکید میکنیم که همت و تلاش جنابعالی نقش تعیین کنندهای در خوشحالی ملت ایران در آغاز سال 93 داشت، اما کاش پاسخ دهید که این گروهک را چه به آزادیخواهی؟ آیا میدانید معنای مذاکره با یک گروهک تروریست چیست؟ اگر فرضاً دولت چنین خبطی کند و با این اراذل تروریست، بنشیند لابد باید از فردا منتظر بود تا گروههای مختلف تروریستی، دست به اعمال جنایتباری زده و سپس از مذاکره دم بزنند؟
انتقاد سایت اصلاح طلب از مولوی عبدالحمید
سایت انتخاب افزود: مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهلسنت زاهدان، گفت که گروه جیش العدل آمادگی خود را برای مذاکره با دولت ایران اعلام کرده است.
مولوی عبدالحمید که پس از آزادی چهار مرزبان ایرانی سخن میگفت، بدون اشاره به مردان پشت صحنه این گروهک تروریستی و ارتباطاتشان با برخی دستگاهای اطلاعاتی منطقه، افزود: هئیت مردمی اعزامی، گروگانگیران را ترغیب کرده بودند که خواستهها و مشکلات خود را از راه مذاکره و گفتمان حل کنند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان در عین حال اشاره کرد که آزادی چهار مرزبان ربودهشده ایرانی مرهونِ آنچه «پادرمیانی مردمی» و «حرمت قرآن مجید» نامید، بود و افزود: گروگانها در افغانستان تحویل هیات مردمی اعزامی شدند.
به گفته مولوی عبدالحمید، گروگانگیران خواستار آزادی برخی از زندانیان بودند و درخواستهای دیگری نیز مطرح کردند، اما در نهایت پذیرفتند که به احترام کتاب قرآن و حرمت علما و مردم، مرزبانان را آزاد کنند.
عبدالحمید اشاره نکرد که جرم و اتهام زندانیان نزدیک به این گروهک تروریستی چه بوده است! این درحالیست که گزارشهای خبرنگار «انتخاب» حکایت از آن دارد که زندانیان مرتبط با تروریستها، به دلیل قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و جنایت و ترور، در زندان هستند!
از سوی دیگر، مولوی عبدالحمید درحالی مدعی خواستههای تروریستها مبنی بر «آزادی برخی زندانیان» و مسائل مربوط به قوم بلوچ شده که این گروهک، پیشتر با دریافت میلیونها تومان پول، گروگانها را آزاد کرده بود.
به طور مثال گروهک ریگی در سال 84، پس از به گروگان گرفتن چند نفر در جاده زاهدان - زابل (که به جنایت تاسوکی معروف شد)، با دریافت صدها میلیون تومان پول، گروگانها را آزد کرد.
طرح چنین ادعاهایی از سوی فردی چون مولوی عبدالحمید - که قطعاً مذاکرات و تلاش و همت او، نقشی تعیین کننده در آزادسازی گروگانها داشت و در عین حال، سوابق مبهمی در اتفاقات مشابه دارد -، یادآور ادعای برخی گروههای اپوزوسیون - چون علیرضا نوریزاده است - که در ایام ترورهای عبدالمالک ریگی، با این تررویست به عنوان یک آزادیخواه و حامی «ملت بلوچ» مصاحبههای بسیار مفصلی انجام میداد.
... و پس از آن شد که عبدالمالک ریگی تا پیش از آن روز، فرق آزادی خواهی و ترانزیت مواد مخدر را نمیدانست، یکباره نام گروهک تروریستی خود را از «جندالله» به «جنبش ازادیخواه ایران» تغییر داد!
شیرین است، افرادی که تا دیروز کاسبیشان راه انداختن کاروانهای تا بن دندان مسلح ترانزیت هروئین بود و در مسیر خود هر تنابندهای را از پشت وانت تویوتا با تیربار به رگبار میبستند، حالا پولی گرفتهاند و شدهاند «جیشالعدل!»
جناب مولوی عبدالحمید، تاکید میکنیم که همت و تلاش جنابعالی نقش تعیین کنندهای در خوشحالی ملت ایران در آغاز سال 93 داشت، اما کاش پاسخ دهید که این گروهک را چه به آزادیخواهی؟ آیا میدانید معنای مذاکره با یک گروهک تروریست چیست؟ اگر فرضاً دولت چنین خبطی کند و با این اراذل تروریست، بنشیند لابد باید از فردا منتظر بود تا گروههای مختلف تروریستی، دست به اعمال جنایتباری زده و سپس از مذاکره دم بزنند؟
قطعاً آن روز جناب مولوی، خود پاسخگو نخواهند بود...
و نکتهٔ آخر خطاب به دولت محترم است تا در مورد جزئیات آزادی مرزبانان و نقش گروههای مختلف، شفاف عمل کند تا مانع آن شود تا برخی با «ساده لوحی و جوزدگیها در شبکههای اجتماعی» و البته «جمع آوری محبوبیت ناشی از آزادی مرزبانان به سود خود»، نقش سخنگو برای گروههای مشابه ایفا. نکنند.
منبع: جهان نیوز