کد خبر:۳۰۴۲۴۴

کمپین اعتراضی پرسپولیسی‌ها در فیس‌بوک

این روزها در بسیاری از رسانه‌ها و همینطور شبکه‌های اجتماعی شاهد اعتراض فوتبال‌دوستان به این وزارتخانه هستیم.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، حواشی اخیر به وجود آمده از سوی وزارت ورزش برای باشگاه پرسپولیس، بدجوری هواداران این تیم را عصبانی کرده است. در همین راستا این روزها در بسیاری از رسانه‌ها و همینطور شبکه‌های اجتماعی شاهد اعتراض فوتبال‌دوستان به این وزارتخانه هستیم.

 

در فیس‌بوک به تازگی صفحه‌ای ترتیب داده شده با این عنوان که «ما خواهان برکناری گودرزی از وزارت ورزش هستیم.» این عضو کابینه که از قضا کلی مشاور و معاون رسانه‌ای حقوق‌بگیر هم اطرافش دارد، می‌تواند سری به این صفحه بزند و با موج اعتراض‌ها نسبت به سیاست‌هایش مواجه شود.

 

منبع: بانک ورزش

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار