کد خبر:۳۰۴۵۲۰

فعالیت «داعش» در فضای مجازی!

گروه تروریستی و تکفیری موسوم به «داعش»، مهم‌ترین گروه تروریستی در عراق و شام می‌­ باشد (چندی پیش به طور مستقیم از سوی «نشریه تایمز» افشا گردید که از جانب «افسران امنیتی آمریکا» پایه ­ریزی شده است) که از سال ۲۰۱۰ و پس از خروج آمریکایی­‌ها از عراق، به طور جدی ساماندهی شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، فعالیت­‌های غیرانسانی و جنایتکارانه این گروه تروریستی برای مسلمانان و غیرمسلمانان پوشیده نیست اگرچه نسبت به غیرمسلمانان نیز قساوت قلب و جنایات خونینی در کارنامه گرگ ­صفتانه خود دارند. اینان به جهت تداخل برخی از منافع با گروه­‌های هم کیش تروریستی (همچون؛ التوحید، النصره)، در منجلاب درگیری­‌های درون فکری غوطه­ ور شده ­اند و همانند گله گرگ‌های گرسنه به جان همدیگر افتاده­‌اند که البته این رفتار نیز از سیاست­‌های راهبردی استکباری آمریکایی ­‌ها به حساب می‌­آید. حقیقتاً چشم ­اندازهای درازمدت آمریکایی­‌ها منبعث از اتاق فکرهای راهبردی که هدفی جز نابودی اسلام ناب محمدی (ص) (چرا که با تفکرات ماتریالیستی و خودخواهانه­شان در تعارض است) و استحالهٔ جوامع اسلامی را در سر نمی‌­ پرورانند، اقدام به پایه­ گذاری نحله­‌های نگرشی انحرافی و ضد بشردوستانه با اعلان رسمی شعار «لا اله الا الله» می‌­ نماید. اگرچه آموزه­‌ها و شعائر اسلامی در نص قرآن کریم و متون روایی که دارای بار صحت و اعتبار کلامی هستند کاملاً مشهود است. اما به تعداد انسان­‌های بر روی زمین، سلایق رفتاری و استدلال­‌های انسانی وجود دارد و قاعدتاً تاثیر منفی خود را بر جای خواهد نهاد.

 

شاید در ظاهر قضیه، فضای حقیقی با فضای مجازی دو مقوله جدا به نظر آیند، اما هیچ فضایی در این عالم هستی نیست که دارای شرایط و ضوابط الهی نباشد! بنابراین «عالم محضر خداست» و تمییز بین عرصه حقیقی و مجازی، امری سفیهانه است! با این وجود وقتی نوجوان و جوان ما در اتاق خانه‌اش اقدام به باز شدن سایتی می‌کند یعنی در حوزه تربیت مجازی که مرجع آن مشخص نیست گام نهاده است. بنابراین مکانیزم‌های نظارتی در این عرصه باید آنقدر پویا و به روز باشند تا طرز فکر جوان ما، دو دستی تقدیم دشمنان نشود. برخی ممکن است اینگونه القاء کنند که چه نیازی به فیلترینگ سایت‌های مورد نظر است در حالی که فیلترشکن‌های متعددی وجود دارد؟ اما مسأاله اینجاست که بر فرض مثال؛ آن فردی که تأمین نیاز خود را در وجود ماهواره می‌داند، اقدام به خرید ماهواره می‌کند! لیکن غالبهٔ دسترسی‌ها به این فضا از طریق معمولِ خود انجام می‌شود. بنابراین وقتی تفکرِ تکفیری بدون اِعمال محدودیت‌ها در فضای مجازی ایران عرض اندام می‌کند، یعنی در داخل منزلمان رسوخ کرده است و هیچ تفاوتی در تأثیرگذاری وجود ندارد! تکفیری‌ها در جوامع اسلامی با نشر اکاذیب انحرافی اعتقادی منبعث از رفتار‌هایشان، قصد ضربه به تمامیت اسلام ناب محمدی (ص) را دارند، اما نباید گذاشت که در ایران اسلامی چه در عرصه حقیقی و یا فضای مجازی عرض اندام نمایند، لیکن دشمن دنبال همین است!

 

در فضای مجازی که از گستره­‌ای فراخ بهره می‌­ بَرد، بسیاری از فیلم­‌ها و تصاویر جنایاتی که تکفیری­‌ها علیه مردم بی­ گناه و یا در درگیری­‌هایی که با خود داشته‌اند، وجود دارد. آمریکایی­‌ها هم که دارای سیطره (پوشالی) بر این فضا هستند به طور هوشمندانه­‌ای از تأمین منافع و اهداف خود در این عرصه بهره می‌­ برند و همانند فضای حقیقی که موجودیت خود را در دشمن­ تراشی­‌های مستمر و جدید می‌­ بینند، در این حوزه نیز بر همین منوال فعالیت دارند و در زمان­‌های برنامه­ ریزی شده و هدفمند اقدام به ایجاد موج­‌های منفی و علیه اسلام و مسلمین می‌­ نمایند. با تمام این تفاسیر و این مطلب که رفتارهای جنایتکارانه و معاندانه این افراد هیچ جایگاهی در بین افکار مردم صلح­ جوی جهان ندارد و همواره مورد انزجار و تنفر عمومی واقع شده­‌اند، اما همچنان ردپای فعالیت­‌های اینان به عنوان موجِ غالب در فضای مجازی مشاهده می‌­ شود! نکته حائز اهمیت و قابل تأمل این است که سایت رسمی و اطلاع­ رسانی گروه تکفیری و تروریستی «داعش» موسوم به «الجهاد» (دولت اسلامی عراق و شام) به زبان فارسی، (برگرفته از شجره­ نامه برخی از اعمال تروریستی، نمایه کردن تصاویر و فیلم­‌های تروریستی، عضویت و آموزش تحرکات تروریستی) با وجود درخواست­‌های مکرر کاربران فضای مجازی از مراجع ذی­ صلاح نظارتی، همچنان بدون اِعمال فیلترینگ به فعالیت خود ادامه می‌­ دهد! * شاید حجم کار فراوان و یا عدم اندریافت در ماهیت فعالیت این سایت، دلیلی بر تعلل کانال‌های نظارتی می‌باشد که در هر دو صورت، نقیصه‌ای بیش نیست. بدون شک این نیاز یکی از اصلی­‌ترین مطالبه ملت غیور و مسلمان ایران اسلامی است و مسئولین بایستی در این عرصه از پویایی، صلابت و قاطعیتِ انقلابی بهره ببرند.

 

منبع: اندیش سرا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار