دانشجویان در راهپیمایی امروز از مسئولان عقب‌نشینی نکردن از مواضع را می‌خواهند
کد خبر:۳۰۴۸۸۳
کریمی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دانشجویان در راهپیمایی امروز از مسئولان عقب‌نشینی نکردن از مواضع را می‌خواهند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در باره راهپیمایی امروز دانشجویان در تهران گفت: آنچه که بر آن تأکید دارند این است که مسئولان ذره‌ای از مواضع عقب‌نشینی نکنند و پیشرفت کشور را منوط بر تکیه بر درون بدانند.

امیرحسین کریمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» درباره راهپیمایی امروز دانشجویان بعد از برگزاری نماز جمعه تهران گفت: این راهپیمایی به دعوت بسیج دانشجویی هشت دانشگاه بزرگ تهران برگزار می‌شود و راهپیمایی دانشجویان در کنار آحاد مردم با عنوان «جمعه حمایت از دستاوردهای دانشمندان و شهدای هسته‌ای» بعد از نماز جمعه امروز در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و در پایان دانشجویان با قرائت بیانیه مواضع و نظرات خود را در باره موضوع هسته‌ای اعلام می‌کنند.


وی در ادامه درباره هدف از برگزاری این راهپیمایی خاطرنشان کرد: این راهپیمایی در راستای سخنان مقام معظم رهبری در حمایت از فعالیت‌های هسته‌ای صورت می‌گیرد و در این برنامه آنچه که دانشجویان بر آن تأکید دارند و چیزی که از مسئولان می‌خواهند این است که ذره‌ای عقب‌نشینی نکنند و ما پیشرفت خود را منوط به تکیه بر درون کشور نه بر تکیه بر بیرون بدانیم.

 

کریمی در پایان ابراز داشت:‌ این برنامه تا قبل از دور بعدی مذاکرات که 23 اردیبهشت است و طی هفته‌های متوالی ادامه خواهد داشت و دانشجویان به برگزاری تجمعات مختلف و اجرای برنامه‌های مشابه در دانشگاه‌ها این سلسله‌برنامه‌های ادامه خواهند داد.
 

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار