نهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با اعلام تیمهای برگزیده و قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، نهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با اعلام تیم های برگزیده پس از سه روز رقابت فشرده در حالی به کار خود پایان داد، که تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین با 9 قهرمانی در صدر ایستاد.
در لیگ ربات خانگی؛ تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست را به دست آورد.
در لیگ ربات انسان نمای نوجوان تیم baset از شرکت باست پروژه تهران رتبه اول را از آن خود کرد.
در لیگ انسان نمای کودک تیم berlin united fumanoidsاز دانشگاه برلبین آلمان مقام اول، تیم baset از شرکت باست پروژه تهران مقام دوم و تیم blood hearts از انگلستان مقام سوم را از آن خود کردند.
در بخش بهترین تیم فنی امدادگر واقعی تیم MRLاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست را به دست آورد.
در لیگ ربات پرنده، تیم ARC-MAV از دانشگاه امیر کبیر مقام اول، تیم MRL از دانشگاه آزاد قزوین به مقام دوم و تیم KAVOSHاز دانشگاه آزاد ساوه به مقام سوم دست یافتند.
در لیگ فوتبال سه بعدی نیز تیم های UT- AUSTIN- VILLA از دانشگاه تگزاس آستین امریکا و تیم APOLLO3D از دانشگاه نانجینگ و ROBO CANES از دانشگاه میامی امریکا به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
در رقابت فنی دروازه بان تیم MITHRAS 3D فرزانگان اول شد.
براساس این گزارش در بخش بهترین ارائه تیم MITHRAS3Dاز فرزانگان به مقام قهرمانی دست یافت.
هم چنین در رقابت فنی دویدن تیم NEXUS 3D از دانشگاه مشهد مقام اولی را به دست آورد.
در لیگ فوتبال دو بعدی تیم CYRS از دانشگاه صنعتی شیراز اول، تیم YUSHAN از چین دوم و تیم NEXUS2D از دانشگاه فردوسی مشهد مقام سوم را به خود اختصاص دادند.
در لیگ ربات امدادگر واقعی نیز تیم MRL مقام اول، تیم YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد دوم و تیمARIANA از دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز مقام سوم را به دست آورند.
در بخش بهترین ربات در جابه جایی اجسام تیمRESCUE از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مقام برتر را به دست آورد.
این رقابت ها در لیگ فوتبالیست سایز کوچک با قهرمانی تیمMRLاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مقام دومی تیمZJU از چین و عنوان سومی IMMORTALSاز دانشگاه علم وصنعت ایران به پایان رسید.
در بخش رقابت فنی ربات فوتبالیست سایز کوچک تیمMRLاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام اول را کسب کرد.
در لیگ ربات مین یاب دستی نیز تیم پردیس از دانشگاه آزاد یزد اول، تیم پاسارگاد دوم و تیم پرند از دانشگاه آزاد اسلامی پرند به مقام سوم دست یافتند.
در بخش رقابت فنی مین یاب تیم های سایروس از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس اول شد.
در لیگ مین یاب خودکار تیم سرآمد از دانشگاه آزاد اسلامی دماوند اول، تیم GENGINE از دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش دوم و تیم سانا از دانشگاه علوم و تحقیقات کرمانشاه به همراه تیم کی ان 2 سی دانشگاه خواجه نصیر طوسی سوم شدند.
در لیگ انسان نمای بزرگسال نیز تیم BEHROBOT از دانشگاه آزاد اصفهان رتبه نخست را کسب کرد.
در لیگ فوتبالیست متوسط تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اول، تیم CAMBADA از پرتغال دوم و تیم HIBIKINO از ژاپن سوم شدند.در لیگ ربات زیر دریایی سنگین وزن تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را کسب کرد.
در لیگ ربات زیر دریایی تیمMRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست و تیم خلیج فارس از دانشگاه آزاد شهر ری مقام دوم و پرند از دانشگاه امیرکبیر مقام سوم را کسب کردند.
در لیگ ربات استاندارد فوتبالیست MRLاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست و BERLIN UNITED- NAOTH از دانشگاه هامبولت برلین آلمان و HTWK از دانشگاه لاپیزیک آلمان به طور مشترک مقام دوم را کسب کردند.
بهترین تیم فنی طراحی ربات زیر دریاییMRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را از آن خود کرد.
در لیگ ربات فوتبالیست استاندارد نوآوری در تحقیق BERLIN UNITED- NAOTH از دانشگاه هامبولت برلین آلمان مقام اول را به دست آورد.
در لیگ ربات پرنده تیم ARC-MAV از دانشگاه امیر کبیر اول، تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دوم و ACE – COOTERاز شهر کرمان مقام سوم را کسب کرد.
در بخش بهترین مانور و بهترین هدایت کننده این لیگ تیم +EMC از دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر مقام نخست را به دست آورد.
در لیگ شبیه ساز عامل امداد؛ تیم S.OSاز دانشگاه امیر کبیر مقام اول، تیمMRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین-مقام دوم و تیم SOSHIANT از دبیرستان علامه حلی 4 مقام سوم را به دست آوردند.
بر همین اساس، در لیگ ربات امدادگر مجازی تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تیم YILDIZ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ترتیب در جایگاه اول تا دوم قرار گرفتند.
در بخش بهترین ارائهMRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام اول را از آن خود کرد.
در لیگ ربات مجازی تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قهرمان شد.
در بخش نمایش دانشجویی تیم TAARLAB-TRIPTEROMاز دانشگاه تهران مقام اول، تیم SIWAREL از دانشگاه شریف مقام دوم و تیم KAVOSHاز دانشگاه آزاد ساوه مقام سوم را کسب کردند.
در لیگ ربات مین یاب خودکار نیز تیمMFT از مجتمع فنی تهران مقام اول، تیم WISE از دانشگاه جامع علمی و کاربردی واحد آذربایجان شرقی مقام دوم و تیم فربد از دانشگاه آزاد اسلامی شیرگاه مقام سوم را به دست آورد.
در لیگ فضای مشترک بخش دانش آموزی؛ تیم سینا از مجتمع آموزشی ابوعلی سینا رتبه اول و تیم صدرا ربات 2 رتبه دوم و سینا 1 رتبه سوم این دوره از رقابت ها را به دست آوردند.
در بهترین ارائه نیز تیم انرژی اتمی از دبیرستان انرژی اتمی مقام نخست را کسب کرد.
جایزه فنی این بخش نیز به تیم POLARIS RT از دبیرستان امام صادق اهدا شد.
در لیگ نمایش موضوع مشترک دانش آموزی نیز تیم ربانی شماره 2 از مجتمع آموزشی ربانی اول، تیم ادیب فرزانه شماره 2 دوم و تیم پارتیکان سوم شد.
در نمایش موضوع آزاد تیم فرزانگان 2 از دبیرستان فرزانگان 2 به مقام قهرمانی و تیم ADCVG و ماشین چند جهته به جایگاه دوم و ربانی شماره 3 سوم شدند .
جایزه بهترین طراحی فنی نیز به تیم فربد اهدا شد.
در بخش بهترین توسعه ایده تیم فرزانگان زنجان از دبیرستان فرزانگان اول شد.
جایزه بهترین نگاه متفاوت نیز به تیم اصلحه هوشمند اهدا شد.
عنوان بهترین ارائه بخش دانش آموزی به تیم خرد از دبیرستان خرد تعلق گرفت.
بهترین تیم اولی بخش دانش آموزی تیم MY BABYS NURSE از دبیرستان فضیلت شاهد بود.
در لیگ امداد ابتدایی تیم اسلام از مدرسه راهنمایی اسلام اول ، تیم SINA 1 دوم و تیم FDMX سوم شد.
در امداد پیشرفته تیم KAVOSH از دانشگاه آزاد ساوه اول، تیم صدرا ربات دوم و تیم TAARLAB سوم شد.
جایزه فنی بخش دانش آموزی نیز به تیم F3 JRT از دبیرستان فرزانگان اهدا شد.
مقام نخست لیگ امداد B به تیم بعثت R2T از مجتمع آموزشی بعثت مشهد مقام دومی به سینا و مقام سومی به POLARIS RT تعلق گرفت.
در بهترین طراحی بخش دانش آموزی تیم WALL E از دبیرستان امام صادق قهرمان شد.
در لیگ فوتبال سبک وزن دبیرستان فرزانگان 1 با تیم فرزانگان 1 اول، دبیرستان فرزانگان 6 با تیم فرزانگان 6 دوم و دبیرستان فرزانگان 4 با تیم فرزانگان 4 سوم شدند.
در فوتبال وزن آزاد تیم نقش جهان از دبیرستان شهید اژه ای اصفهان اول، تیم فرزانگان 1 از دبیرستان فرزانگان 1 دوم و تیم امام جواد از دبیرستان امام جواد (ع) تهران سوم شد.
جایزه ویژه خلاقیت نیز به تیم AYRIC از پژوهشسرای ناحیه 4 اصفهان تعلق گرفت.