ژنراتور گازسوز براي اتاق عمل توليد شد
رضا رسولي، مسئول پروژه ژنراتور گازسوز اتاق عمل در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينکه ژنراتور گازسوز در حد كوچك و با استفاده از گاز شهري و گاز مايع براي اتاق هاي عمل توليد شده است، گفت: اين دستگاه با اتصال به گاز شهري توليد برق مي كند؛ كه در واقع سوخت گاز جايگزين سوخت هاي مايع مانند بنزين و گازوئيل مي شود.
وي مزاياي اين دستگاه را كاهش خطرات نگهداري بنزين، افزايش طول عمر دستگاه نسبت به نوع بنزيني آن، حفاظت از محيط زيست در برابر آلاينده ها و سهولت استفاده از آن برشمرد و گفت: اين پروژه از سال 80 در دانشگاه خواجه نصيرالدين انجام مي شد كه در نهايت به نتيجه رسيد.
مسئول پروژه ژنراتور گازسوز اتاق عمل با اشاره به تاثيرات قطع شدن برق بر صنايع پزشكي يادآور شد: اين مشكل در بخش هاي مختلف پزشكي از جمله راديولوژي، فيزيوتراپي و اتاق هاي عمل مي تواند آسيب هاي بسياري داشته باشد كه با اين ژنراتور گازسوز به محض قطعي برق امكان استفاده و دسترسي سريع به برق امكان پذير مي شود.
رسولي بيان داشت: در حال حاضر اين سيستم در مطب ها و راديولوژي ها استفاده مي شود، ولي در بيمارستان ها به دليل دشواري ارتباط با مديريت بيمارستان ها هنوز به طور كامل از اين سيستم بهره برداري نشده است./انتهاي پيام/