محققان کشور، نرمافزار تبدیل متن به گفتار را ارائه کردند که قادر است با صدای انسان متن را تبدیل به گفتار کند؛ در حال حاضر این نرمافزار در آموزش و پرورش استثنایی ...
سمیه باقربیگی، مجری طرح تبدیل متن به گفتار با نرمافزار ایرانی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه این نرمافزار قادر است تمامی متون نوشته شده را به گفتار تبدیل کند، گفت: در گفتار این نرمافزار از صدای طبیعی انسان استفاده شده است.
وی با بیان اینکه این نرمافزار قابیلت شبیهسازی هرگونه صدا را دارد، اظهار داشت: نرم افزار طراحی شده این قابلیت را دارد که صدای طبیعی گوینده را به زبان فارسی دریافت و آن را شبیهسازی کند.
به گفته باقربیگی این قابلیت موجب شده است که این نرم افزار هر گونه متون داده شده به آن را با صدای شبیه سازی شده انسان به گفتار تبدیل کند.
مجری این طرح در ادامه به بیان کاربردهای این نرمافزار پرداخت و گفت: این یک نرمافزار کاربردی است که تمامی افراد و اقشار جامعه میتوانند از آن استفاده کنند.
وی افزود: با توجه به پایین بودن سرانه مطالعه در ایران، این نرمافزار قادر خواهد بود سرانه مطالعه را نیز افزایش دهد و برای کسانی که فرصت مطالعه کتاب را ندارند، کاربردی باشد؛ این نرم افزار آنها را قادر سازد تا به جای خواندن متن کتاب، به آن گوش دهند.
باقربیگی با اشاره به کاربردهای این نرمافزار برای نابینایان خاطرنشان کرد: افراد نابینا نیز میتوانند با استفاده از این نرمافزار تمامی متون مندرج در کتابها را به صورت گفتار گوش دهند.
این محقق با تاکید بر اینکه کتابخانهها و سازمانها نیز میتوانند از این نرمافزار برای ایجاد کتاب و تلفن گویا و اتوماسیونها استفاده کنند، ادامه داد: سازمانهای مختلف میتوانند اطلاعاتی را که قرار است در اختیار مشتریان قرار دهند، با استفاده از این سیستم بدون نیاز به اپراتور انسانی به گفتار تبدیل کنند.
وی با بیان اینکه این نرمافزار در دو نسخه سیستمهای کامپیوتری خانگی PCو موبایلی ارائه شده است، گفت: قابلیت انتخاب صدای گوینده و انتخاب قسمتی از متن و تبدیل آن به گفتار به صورت تک صدایی و چند صدای از قابلیت این نسخههاست.
باقربیگی از تجاری سازی این نرم افزار در کشور خبر داد و گفت: بانک مسکن، شهرداری تهران و آموزش و پرورش استثنایی از جمله متقاضیان استفاده کننده از این نرمافزار هستند.
لازم به ذکر است که ديکشنري فارسي نرم افزار پارسي گو توسط گروهي از نابينايان ايراني صورت گرفته است که بسيار ارزشمند و قابل تقدير است.
در صورت امکان، حتما اين نکته را درج کرده و اين محصول را نيز معرفي کنيد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
لينک محصول: http://cafebazaar.ir/app/com.parsojeune.pspeak/?l=fa
لازم به ذکر است که ديکشنري فارسي نرم افزار پارسي گو توسط گروهي از نابينايان ايراني صورت گرفته است که بسيار ارزشمند و قابل تقدير است.
در صورت امکان، حتما اين نکته را درج کرده و اين محصول را نيز معرفي کنيد.