به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، یک تخممرغ بهطور متوسط حاوی 6 گرم پروتئین است که بیشتر آن بهصورت آلبومین میباشد. میزان چربی آن 6 گرم بوده که معادل 80 کالری را دارد.تخم مرغ یکی از غذاهای پخته مهم و ضروری در آمریکا است نظر محققان در مورد پختن تخم مرغ این است که حرارت زیاد باعث از بین رفتن تمام خواص آن می شود و بهتر است تخم مرغ را با حرارت پایین اما کامل بپزید تا هم خوشمزه تر و هم سالمتر باشند. وی در ادامه افزود: تخم مرغ باعث پیشگیری از بیماری های بسیاری می شود.
مصرف تخممرغ همراه با نان و کمی سبزی غذای کاملی است که میتوان از آن برای تغذیه کودکان، جوانان و حتی سالخوردگان در صورتیکه افراط نشود، استفاده کرد.
منبع: جام