به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسین قدیانی طی یادداشتی در روزنامه «وطن امروز» نوشت:
یکم؛ بیتعارف، چکیده همه رفتار و گفتار دولت اعتدال، خلاصه در این جمله میشود؛ «ما باید جامعه جهانی را درک کنیم و ضمن پذیرش اقتضائات کدخدا، مسیر خود را تنظیم کنیم». پرواضح است من و ما بلکه شمار قابلتوجهی از رایدهندگان به جناب روحانی توافقی با این دستفرمان ندارند که این دسته آخر در پی «گشایش اقتصادی» بودند نه «سازش سیاسی». با این همه اگر جمله مورد نظر، ملاک باشد من از دولتمردان معتدل بویژه رئیس قوهمجریه یک سوال میپرسم. آقای روحانی! چندی پیش «پارلمان اروپا» به عبارتی «مجلس غرب» تاکید کرد انتخاب حضرتعالی به ریاست جمهوری اسلامی ایران غیردموکراتیک بوده. مشخصا بفرمایید اگر قرار بر درک دوستان اروپایی باشد، دقیقا باید چه کنیم؟
دوم؛ اگر تنها فایده انرژی هستهای این باشد که ملت ایران زیر سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی توانست بهرغم میل دشمن، این علم استراتژیک، فاخر، فراحوزهای و بسیار موثر را بومی کند، پوزه آمریکا و اسرائیل را در زمینه علم و فناوری به خاک بمالد و سبب ارتقای روزافزون عزت و اقتدار ملی شود، کافی است که ادعا کنیم اولا فایده هستهای بر هزینه هستهای غلبه فوقالعاده محسوسی دارد، ثانیا فتحالفتوح هستهای به طریق اولی، ارزشش را داشت که ما در نیل به بزرگترین پیروزی علمی کشور، رنجهایی را متحمل شویم. من حالا در این مجال به دیگر فایدههای بیمانند هستهای در اقتصاد، صنعت، پزشکی و... اشاره نمیکنم، نیز از فایده هستهای در امر بسیار مهم «صرفهجویی اقتصادی» میگذرم. با این اوصاف درشگفتم از کسانی که وقیحانه و پررو، هنوز هم در جراید زنجیرهای هزینه هستهای را بیش از فایده هستهای قلمداد میکنند و برای آنکه این دروغ را به خورد مخاطب دهند بعضا رطب و یابسی مبهم میبافند- میبافند ها! - که بیا و ببین و بخوان! و اما باز هم بر مدار همان نکته بیاییم و فرض کنیم هر آنچه هزینهای بیش از فایده دارد، باید دور انداخته شود یا لااقل منزوی شود. سلمنا! توافق ژنو فایدهاش بیشتر بوده یا ضررش؟! مگر این توافق بسته نشد یکی هم به این دلیل که رابطه ما با جهانیان بهبود پیدا کند. پس دیگر بیانیه بیادبانه و بیسابقه پارلمان اروپا علیه ملت و دولت ایران یعنی چه؟! این بیانیه را یک جای دلمان مخفی کنیم، چه کنیم با اجتناب اوبامای مودب و باهوش از پذیرش سفیر پیشنهادی ایران در سازمان ملل؟! در این باب البته مثال زیاد است. خود دولت محترم اعتدال، بینی و بینالله در این حدود 8 ماهی که از عمرش میگذرد، بیشتر فایده داشته یا هزینه؟ آقایان 4 تا سرباز میخواستند آزاد کنند، راهی جز تقویت جریانهای مرموز و مقوم اختلاف میان شیعه و سنی پیدا نکردند!
سوم؛ تیم فوتبال بانوان که ایام عید برای چند دیدار به روسیه رفته بود با نتایج 6 بر یک و 2 بر صفر مغلوب حریفان شد اما در نهایت شگفتی اخبار نتایج را اینگونه به سایتهای ایرانی میفرستادند که یک بازی را 4 بر یک باختهایم و آن یکی را هم یک بر صفر!! البته به این هم اکتفا نکردند و مدعی شدند بهترین بازیکن زمین از تیم بانوان ایران انتخاب شده!! حدیث است از معصوم که؛ «مردم به دولتمردانشان نگاه میکنند». وقتی بعضیها برمیدارند توافق ژنو را برخلاف متن نامتقارنش «پیروزی» بلکه فتحالفتوح میخوانند، وقتی توافق با 6 گل خورده را اینگونه جا میزنند که گویی 6 بر صفر برنده شدهاند، صدرحمت به تیم فوتبال بانوان که لااقل بامزهتر دروغ میگوید!
چهارم؛ یکی از جراید ویژه نوروز در تقابل مثلا طنزآمیز با تیتر یک روزنامه «وطنامروز» مورخ 30 دی 92 مبنی بر «هولوکاست هستهای» ضمن انتشار عکس سیاه و سفید از مرحوم مصدق و اشاره به روز بیست و نهم اسفند، سالگرد هولوکاست نفتی را به «مردم سفت ایران» تسلیت عرض کرد! خوب است این «جوجه زنجیرهایها» ابتدا متوجه نسبت کاملا عکس روز 29 اسفند و 30 دی میشدند، بعد شارلاتانیسم مطبوعاتی خود را بهکار میانداختند. واقعیت آن است که لوگوی روزنامه ما، نه روز 20 فروردین یعنی روز ملیشدن صنعت هستهای، بلکه روز 30 دی یعنی روز سیاه اجرای توافق ژنو که چوب حراج بر این صنعت میزد، سیاه شد. از قرار بچهشارلاتانهای دوم خردادی، نه فقط با بومی شدن هستهای، بلکه با ملیشدن نفت هم مشکل دارند که اینگونه آن روی غیربومی و ضدملی خود را عیان میکنند.
این یک «مشت» از شارلاتانیسم مطبوعاتی، معالاسف نشانه «خروار» است از آن هزاران هزار جایی که به جای زدن بچههای انقلاب، رسما خود انقلاب را نشانه میروند و بیخود نیست که کاریکاتور کشیدن از رزمندگان دوران دفاع مقدس هم در پرونده این افراد زبون و ذلیل دیده میشود. کاش ایشان فقط ما را بیمبنا و غیرمعقول نقد میکردند که میبینیم پررو و وقیح، با همین دست فرمان علیه مقدسات قلمفرسایی میکنند، روزی به «ساحت غدیر» طعنه میزنند و دگر روز به «مساحت فدک».
ما به جد از دستگاه قضایی میخواهیم که با دقت بیشتری این جراید را رصد کند، که ما اگر از هجو بیربط علیه خودمان بگذریم، از توطئه علیه مقدسات هرگز نخواهیم گذشت. ما البته بر این باور نیز استواریم که جوجهزنجیرهای بودن دلیل بر عدم اجرای قانون و عدالت در حق کسانی که «حق» را «خط خطی» میکنند، نمیشود.
راستی! یک سوال تکراری؛ ملت ما اگر بخواهد بیانیه پارلمان اروپا را درک کند، دقیقا باید چکار کند آقای روحانی؟